Foto bij Last 3.

Louis William Tomlinson.

Doe de radio eens aan’ zei Danielle waarna ze haar jas netjes op de kapstok hing. Liam keek glunderend op toen hij Danielle haar stem hoorde en liep blij naar haar toe waarna hij haar een passievol zoen gaf. Ik liet mijn ogen even naar Harry glijden. Ik had er echt alles voor over om hetzelfde met hem te kunnen hebben. Ik schudde even met mijn hoofd. Nee ik moest hem uit mijn hoofd zetten, het werd toch nooit iets tussen ons. Hij was ten slotte nog wel mijn beste vriend.
‘Je had het over een radio?’ klonk Zayn’ stem door de kamer het romantische moment tussen Liam en Danielle verpestend. Zayn tikte even ongeduldig met zijn voet op de grond. Goh wat was die chagrijnig zeg, vast omdat Perrie er nog niet was. Ik grinnikte even om Zayn en zag dat Liam Danielle blozend los liet wat een gefrustreerde zucht van Daniella op leverde.
‘Toen ik in de auto zat hoorde ik dat het extreem weer zou zijn, maar ze wouden nog niet zeggen wat het was en het weerbericht begint ongeveer’ Danielle keek even op haar horloge en keek toen weer naar Zayn. ‘Nu…’ zei ze droog. Zayn zuchtte gefrustreerd en stapte naar de radio toe om die weer aan te zetten.

En dan nu het weerbericht van tien uur in de avond. We voorspellen dat er een extreme sneeuwstorm komt. Wij verontschuldigen ons voor het late bericht, maar dit kwam geheel onverwachts. Dus blijf voor al binnen zo extreem is het nog nooit geweest. Om nu naar buiten te gaan is ongeveer als zelfmoord plegen.Wij wensen jullie allemaal een fijne en witte kerst.

Niall zette het weerbericht af en wisselde het in voor een of ander liedje wat ik niet zo snel kon herkennen.
‘Nou dan denk ik dat we geen feest gaan krijgen jongens’ zuchtte Liam. Ik slikte even iedereen had zich zo erg op het feest verheugd.
‘Perrie…’ piepte Zayn opeens. Zayn griste snel zijn mobiele telefoon uit zijn zak en zijn vingers vlogen over de knopjes. Na een tijdje kwam er een ping uit Zayns telefoon en Zayn glimlachte even, maar zijn ogen stonden angstig.
‘Perrie is al onderweg…’ zei hij zacht. We knikten even als antwoord. Het werd stil in het huis en ik zuchtte. Ik haatte stiltes en liep terug naar de radio om die wat harder te zetten. Ik maakte een vage dansmove en iedereen begon te lachen. Zo dit was beter de sfeer was weer wat vrolijker geworden, tenminste nog voor even. Het liedje werd onderbroken door een nieuwslezeres.

Goedenavond, ik kom er even tussen door omdat we meer informatie hebben over de moord op Dilayla Simsons. Ze blijkt niet vermoord te zijn geworden we weten nog niet wat er dan precies is gebeurd en waarom ze een briefje met ‘’Help’’ erop had achter gelaten. Als we meer te weten komen over deze zaak zult u dit direct horen. Fijne kerstdagen.

Even, maar dan ook heel even was ik haar helemaal vergeten. Maar dankzij dit nieuwsbericht kwam het meisje wat steeds ‘’help’’ vormde met haar mond weer terug in mijn gedachten. Ik kreeg geen lucht meer, mijn keel werd dichtgeknepen, althans zo voelde het. Ik hapte naar lucht, maar niets leken mijn longen te bereiken. Heel even dacht ik dat ik zou stikken totdat een verschrikkelijk geluid door het huisje ging. De bel. Langzaam liep ik naar de deur en ik keek snel naar het raampje. Niets. Een rilling liep over mijn rug en ik deed snel de deur open.

Reageer (1)

  • Hoothoot

    woooooooooooooooooow supercool verhaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen