Foto bij 69.

Whaa sorry dat het weer zo lang geduurd heeft voor er weer een nieuw stukje was! School was echt veel te druk!!!
MAAR!!!! Ik heb nu vakantie!! =D

1Ddonutlover: :O dat is wel erg snel!!! Bleeeh ik ben echt zooooooo blij dat ik Duits niet meer heb!!! TIP: leer die naamvallen goed or you won't survive!
Girl89: jeeej!!! =D

Tijdens onze les Defence Against the Dark Arts was het erg roemoerig. Professor Quirrell had ons eigenlijk de opdracht gegeven om wat opdrachten uit het boek te maken, terwijl hij iets anders moest doen buiten het lokaal. Natuurlijk deed niemand het behalve een paar schijnheilige Hufflepuf’s. ‘Waar was jij eigenlijk vanacht? En waar kwam je vandaan deze ochtend?’ vroeg Sylvanna die voor me zat. ‘Ik werd gevangen gehouden bij hem in bed’ en ik wees naar Draco die naast me zat. ‘Hoe ben ik eigenlijk in mijn bed gekomen?’ vroeg Draco. ‘Nou kijk, ik kon niet slapen en toen ben ik naar de woonkamer gegaan waar jij op mijn bank te slapen. Ik heb je wakker gemaakt en je naar je kamer begeleid, daar heb ik je geholpen met je omkleden en heb ik je op je bed laten vallen maar in je val heb je mij mee getrokken en me stevig vast gehouden. Na een paar keer te hebben geprobeerd zachtjes los gekomen heb ik het opgegeven en viel ik in slaap’ legde ik uit. ‘Wat zou ik toch zonder jou moeten?’ zei Draco. ‘Niets’ zei ik. De bel ging. Iedereen stond op en liep het lokaal uit.
We hadden nu History of Magic. Professor Binns neuzelde maar door met zijn monotone stem. ‘Zullen we hier weg gaan?’ vroeg Raven aan mij en Sylvanna. ‘Spijbelen?’ vroeg ik glimlachend. ‘Ja graag’ zei Sylvanna meteen. ‘Blaise, Draco, Sam kom we gaan hier weg’ zei ik. ‘Ik dacht dat jullie het nooit zouden vragen’ zeiden ze inkoor. We pakten onze spullen in en liepen het lokaal uit. ‘Zag je die gezichten?’ grinnikte Raven. ‘Ja, volgens mij heeft Binns het niet eens gemerkt’ zei Blaise lachend. ‘Tja dat krijg je er van als je een spook bent’ zei ik. We gingen naar de common room, waar we veel plezier hadden. Zelf ging ik ook nog snel even langs Hargid om te kijken hoe het met hem en Norbert ging. Toen ik weer terug kwam zei Sam ‘Ik moest zeggen dat Ron op de ziekenzaal ligt’ ‘Oh… dan ga ik wel even kijken’ zei ik en liep naar de ziekenzaal. Harry en Hermione waren er ook. Ron lag in bed en was er slecht aan toe. ‘Het komt niet alleen door die hand’ zei hij ‘Ook al heb ik het gevoel dat hij er elk moment kan afvallen. Maar Malfoy zei tegen Madame Pomfrey dat hij een boek van me wilde lenen zodat hij me lekker kon komen uitlachen. Hij dreigde steeds dat hij zou verklappen waardoor ik echt gebeten was. Ik zei dat het door een hond was maar volgens mij geloofde ze daar niks van’ ‘Was Draco hier?’ Ron knikte. ‘Ik had hem niet moeten slaan tijdens die wedstrijd. Nu probeert hij wraak te nemen’ we probeerden hem te sussn. ‘Oh ja, Rose. Zaterdag om middernacht komen een stel vrienden van Charlie Norbert halen in de hoogste toren en dan is alles voorbij’ zei Hermione. Maar dat scheen Ron niet te kalmeren, in tegen deel zelfs. Hij ging recht overeind zitten en begon te zweten. ‘Oh nee! Nu weet ik het weer! Charlies brief zat in dat boek dat Malfoy heeft mee genomen. Nu weet hij dat we Norbert dan proberen weg te smokkelen’ ‘Ik ga dat boek halen misschien is het nog niet te laat’ ik liep weer terug en zag Draco zitten met dat boek, hij had een stuk perkament vast wat hij wou gaan lezen. Ik versnelde mijn pas maar het was al te laat. Hij kreeg een grijns van oor tot oor op zijn gezicht. Ik griste de brief uit zijn handen met het boek en zonder ook maar iets te zeggen liep ik weer terug naar Ron.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen