Drie goede eigenschappen: ik ben trouw, creatief, sociaal initiatief, dus met vriendinnen maken.
Drie slechte eigenschappen: koppig, slordig, egocentrisch
Hoe zie jij jezelf: ik zie mezelf als dat meisje. Ze is niet echt onzeker ofzo, maar ze wil wel beter worden, al,heeft ze ook buien waarin ze denkt: apfoe, emnee, dat ga ik niet doen!
Wat zou jij willen veranderen aan jezelf:het klinkt misschien raar, maar ik wil wat gespierder worden, en ik wil beter in atlethiek worden.
Als je een wens in vervulling mocht laten gaan, welke wens was dat en waarom: klinkt weer heel vreemd, maar vriendschap met Sharon den Adel
Wat zou je willen veranderen aan je leven: een beter liefdesleven :3
Waarmee ben jij niet tevreden over jezelf: hm... Ik ben niet tevreden over mijn gedrag, brutaalheid enzo. Maar ik ben te lui om dat te veranderen.
Waarmee ben je trots op jezelf: dat ik zo slank ben xD
Neem uit dit rijtje 2 begrippen en omschrijf wat deze voor jou betekenen:
Keuze uit: liefde, geluk, vertrouwen, eerlijkheid. Liefde en vertrouwen ligt dicht bijelkaar eigenlijk, omdat je moeilijk van iemand kan houden als diegene niet te vertrouwen is. En als je iemand vertrouwd, kan je die gene eigenlijk ook niet haten.
Hoe is jouw vriendengroep op dit moment:met z'n 3en zijn we hecht, en er staan nog wat mensjes bij ons in de pauze die wel aardig zijn. Mijn beste vriendin woont in Utrecht (ik in de kop van Noord-Holland)
Waar ben je onzeker over: hm... Niet veel dingen eigenlijk... Of ik wel mooi zing ofzo.
Wat maakt je blij: bellen met m'n beste vriendin :3
Wat doe je graag in je vrije tijd: lezen, muziek luisteren, schrijven, tv kijken, eten, computeren, zingen, piano spelen, buiten "spelen"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen