Foto bij Zayn voor Harry1DNiall  16+ (2)

Ik was op het verjaardagsfeestje van mijn beste vriendin we zaten samen aan de bar iets te drinken als mijn vriendin de andere gasten moest gaan ontvangen.
"Ben zo terug"zei ze terwijl naar de gasten liep en ze knuffelde. Mijn vriendje Zayn zou hier ook ergens moeten zijn.Maar ik had hem nog niet gezien. Misschien maar best want als er een jongen in de buurt was deed hij altijd zo raar en moest altijd mijn aandacht hebben. Het maakte ok niet uit hoeveel ik er hem opmerkingen over gaf. Hij luisterde toch nooit.Zelfs bij mijn beste vriend deed hij zo. Ach het zou toch nooit veranderen. Eigenlijk vindt ik het best wel schattig maar ik durfde dat nooit aan hem toegeven."Kalenka"hoorde ik de stem van mijn beste vriend achter me zeggen. En hij kwam naast me aan de bar zitten.
"Wil je wat drinken?"vroeg hij. En hij bestelde 2 drankjes. Zijn drankje dronk hij in één keer uit terwijl ik maar een kleine slok van mijn drankje nam. Ik draaide me om en zag Zayn met een ander meisje dansen. Op dit moment kon het me niet schelen wat mijn beste vriend allemaal aan het vertellen was over mijn broer.
"Kalenka luister je eigenlijk wel?"vroeg mijn beste vriend. "Ja"zei ik kort en bleef in Zayn's richting kijkken. "Kom we gaan dansen"zei ik en sleurde mijn beste vriend van zijn barkruk. Ik liep recht in de richting van Zayn en het meisje en net het plaatsje daarnaast begon ik te dansen met mijn beste vriend. Als ik naast me keek zag ik dat Zayn naar me keek. "Wat jij kan kan ik ook"fluisterde ik in Zayn zijn oor. Om hem nog wat te plagen drukte ik mijn lippen op die van mijn beste vriend."Kom we gaan naar mijn huis"zei ik tegen mijn beste vriend. Ik zei het wel luid genoeg zodat Zayn het kon horen. Mijn beste vriend en ik verlieten het feestje. "Waarom deed je dat daarnet?"vroeg mijn beste vriend. "Gewoon om Zayn terug te pakken voor het dansen met dat meisje"antwoorde ik. Na een rit van een kwartiertje waren we bij het huis van mij en Zayn aangekomen. Ik deed de deur open en ging samen met mijn beste vriend in de zetel zitten.
En we keken samen een film. Als ik de voordeur hoorde open gaan drukte ik mijn lippen terug op die van mijn beste vriend. "Hé blijf van mijn lief af"hoorde ik de stem van Zayn zeggen. Waardoor mijn beste vriend onze kus beeindigde. "Kalenka ik denk dat ik maar ga"zei hij terwijl hij naar buiten liep. "Waag het niet nog eens om Kalenka aan te raken of je krijgt met mij te maken"riep Zayn hem nog na."Kalenka dat had ik nooit van jou verwacht"zei zayn boos. Ik moest niet lang denken over mijn antwoord."En ik moet het dan wel maar oke vinden dat jij met andere meisjes danst!"antwoorde ik kwaad. Ik liep naar boven om mijn spullen te pakken. Net als ik alles in mijn valies had gestoken stond zayn in de kamer."Kalenka ga niet weg"zei hij terwijl hij mijn valies op de grond zette.
"Waarom zou ik niet weg gaan geef mij eens één goede reden, je hebt mij al zoveel bedrogen en ik heb je altijd al vergeven maar deze keer is er echt te veel aan , mijn vriendinnen hadden altijd gelijk over jou Malik"snauwde ik hem boos toe en pakte mijn valies weer op.
Zo snel als ik kon liep ik de trap af. Net als ik in mijn auto zat stond Zayn aan de deur "Kalenka"riep hij me nog na. Snel starte ik de auto en reed weg.
Ik stopte aan het café waar ik Zayn had ontmoet. Nu ik hier was kwamen alle herineringen weer boven. Als snel begon ik te huilen. Huilend liep ik naar de wc.
Gelukkig was daar niemand. Ik keek in de spiegel mijn mascara was uitgelopen, naast de wastafel stonden er doekjes ik pakte er ééntje en begon mijn gezicht af te wrijven tot alle uitgelopen make-up weg was.Kalenka je kan veel beter krijggen dan Zayn zei ik om mezelf wat moet in te spreken. En ik ging terug naar het café. Net als ik mijn drankje had gekregen kwam zayn binnengelopen. "Kalenka ik heb je overal gezocht"zei hij terwijl hij naast me kwam zitten. Hij had blijkbaar geweend want zijn ogen zagen rood. "Please kom mee naar huis"hij smeekte bijna. Voor ik een antwoord kon geven had Zayn zijn lippen al op die van mij gedrukt. Zonder twijfelen beantwoorde ik zijn kus. Wat had ik deze lippen toch gemist. Zayn stond op en stak zijn hand naar me uit die ik direct aanpakte. Samen liepen we naar mijn auto. Zayn stapte in aan de passagiers zijde en ik reed. Onderweg naar huis voelde ik opeens Zayn zijn hand op mijn bil die ik wegduwde. Maar veel effect had het niet want Zayn legde zijn hand terug op,mijn bil die ik dan maar liet liggen. Het werd tijd dat we thuis waren want Zayn had me onderweg al proberen kussen. Als we binnen waren pakte hij mij op en droeg me naar de slaapkamer. Waar hij me op bed neerlegde. Zayn trok zijn shirt uit en kwam naast me op bed liggen en drukte zijn lippen op die van mij. Zacht gleed hij met zijn handen over elke deel van mijn lichaam. Hij liet ze onder mijn topje schuiven die hij daarna uittrok en het ergen in de kamer gooide.Al snel volgden de rest van onze kleren. Ik drukte mijn lippen op die van Zayn en begon hem aftetrekken. "Kalenka"kreunde hij. Waardoor ik hem steeds sneller begon aftetrekken.Net voor hij klaarkwam stopte ik. Zayn draaide ons om zodat hij nu boven op mij lag."Wat zal ik eens met je doen"zei hij met een lach op zijn gezicht. "Jij mag kiezen"antwoorde ik en gaf hem een knipoog. Ik voelde hij één vinger bij me naar binnen bracht. "Zayn"kreunde ik zo luid dat zelfs de buren het konden horen. Maar op dit moment was dat totaal niet belangrijk.Als snel bracht hij een tweede vinger bij me naar binnen waardoor ik nog harder begon te kreunen. "Genoeg"wist ik tussen een paar kreunen uit te brengen. Zayn had het begrepen en stopte meteen.Ik voelde hoe hij zichzelf voor mijn ingang plaatste en met een harde stoot in me kwam. Hij begon steeds harder en harder te stoten tot we beiden ons hoogtepunt bereikten. Uitgeput liet Zayn zich naast me op bed vallen."Kalenka I love you en ik zal je nooit nog bedriegen met een ander meisje dat beloof ik je"zei hij. "I love you to"antwoorde ik. "Klaar voor ronde 2"vroeg Zayn me en drukte zijn lippen alweer op die van mij.


Do you like mijn nieuwe schrijfstijl?
xxxx

Reageer (2)

  • Harry1DNiall

    ja ik vindt hem ook leuk, kudo!!!!
    xD

    1 decennium geleden
  • AnneMalik

    Ik vind hem veel beter, nu nog met leestekens werken tijdens een gesprek en hij is perfect! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen