Foto bij Final Battle

Ayla was dood. Nu moest Samuel de onbekende tribuut nog afmaken.

Thuks
Ik was blij, toen er plots 4 schoten klonken,
ik zat bij de laatste twee tributen, het derde bloedbad, dit keer niet aan de hoorn maar aan het meer was goed afgelopen voor mij.
Ik bleef zitten op mijn schuilplaats, als die zogezegde Samuel me dan vindt, sla ik als eerst toe.
Samuel
Ik hoorde de stem van een van de spelmakers: De Finale van de 200ste Hongerspelen wordt gespeeld door Thuks, een slimme jongen uit district 6, die de hele tijd heeft weten te overleven!, en Samuel, de dapperde jongen uit district 9 die zijn geliefde zag sterven, en dapper heeft voortgevochten.
Nu werd er pas gewed. Ik werd in beeld gebracht, mijn met modder besmeurd gizicht, nu overal op schermen in het capitool.
Wat zou Dave nu denken, nu ik Cynthia heb dood geschoten in de plaats van dat ik er mee samenwerkte.
Het werd donker, maar ik besloot om niet te slapen. Ik had terug genoeg gedronken, gegeten dus vannacht zou ik die zekere Thuks doden.
Ik stap door, en zie een paar rotsbloken op elkaar gestapeld, met een klein spleetje tussen, ik sla de rotsblokken weg, het leidt naar een grot. Ik richt mijn mes in het rond, zenuwachtig, omdat Thuks hier misschien zou zitten. maar in het donker zag ik niets. Ik hoorde ook niets, maar besefte dat dit toch een goede schuidlplaats zou zijn om te overnachten, ik mocht niet doodmoe worden, anders was ik een gemakkelijke prooi.
[bThuks[/b]
Langzaam kwam ik mijn schuilplaats uit, wel leuk dat die waterval aan de rivier me in leven kon houden, achter dat stromend water zat ik veilig, en had ik drinken. Het verwonderde mij dat niemand me had gevonden, maar nu moest ik eten, ik riskeer het mij niet meer om achter die waterval te schuilen, want Samuel is waarschijnlijk slim.
Samuel
het werd dag. Gezond stapte ik uit de grot, op zoek naar de beek.
Ik zag een struik met knalrode bessen, en wist niet ofdat ze giftig waren of niet.
Thuks was niet op het feestmaal, dus ik kan eigenlijk gewoon een half konijn daar leggen, in de zak van 6, en daar een paar van die bessen leggen.
en ik deed het; Ja, ik zag het. Thuks liep naar de beek, nam zijn zak en begon te eten. en hij nam een bes. Nu afwachten, maar Thuks werd helemaal niet ziek of iets, Rode besjes zijn gezond, en houden je sterk, ze waren dus niet giftig.
waarschijnlijk had Thuks zo veel honger dat hij vergat om op te letten.
Ik gooide mijn werpmess, maar raakte hem niet, verschrikt draaide hij zich om, vlug nam ik een lucifer, zette hem half aan en gooide hem in de struik net voor mij. Thuks kwam op me af, met een raar krom wapen, vlijmscherp, een kruising tussen een zwaard en een boemerang.
Vanwaar had hij dat? Ik was bang en liep weg. Thuks kwam achter me aan, en bleef staan vlak voor de struiken.
Hij gooide zijn boemerangachtig wapen, en het raakte mijn achterhoofd, ik viel op de grond.
Thuks liep naar mij, met een vechtmes in zijn hand.
ik draaide me om, gooide snel nog een werpmes, maar miste.
Thuks kwam op mij af, en ik verkocht hem nog een schop in zijn ballen.
en een harde.
dat was blijkbaar zo hard aangekomen dat hij zijn mes gewoon liet vallen. Ik pakte het af, en doorboorde zijn hoofd.
Ik was gewonnen.
Ik was gewonnen, maar diep in mijn hard was ik verloren.
ik verloor Ayla.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen