Foto bij 003 Vanessa Black

VOrige hoofdstuk was wel heel erg heel erg kort.....
Maar deze wordt lang,als het lukt ;D
Hmmmm,leest iemand mijn storie? laat het weten anders kan ik
net zo goed stoppen.....

Zuchtend zette ik mijn fiets in de schuur en drukte op de bel. Waarom doet niemand de deur open? Oja dat is waar mijn moeder is niet thuis naar een vriendin ofzo had ze gezecht en pap was op werk. Ik grabbel in mijn tasje op zoek naar de huis sleutels.Hé waar is tie? Oh nee **** weer helemaal terug naar school om mijn sleutels te halen.Zuchtend pak ik mijn fiets weer uit de schuur en fiets als een gek naar school.

Eindelijk ik ben er.Ik gooi mijn fiets op de grond en loop naar binnen. Gelukkig is de deur nog open.Snel pak ik mijn telefoon om te kijken hoe laat het is.Opeens bots ik tegen iemand,oh Sh**t ik kijk omhoog naar de betraande ogen van Harry.Verschrikt kijk naar zijn gezicht.Hij is helemaal betraand.Als hij ziet dat ik naar hem kijk veranderd zijn blik meteen naar boos."WAT MOET JE?' geschrokken zet ik een stap naar achter.Als hij ziet dat ik schrik herstelt hij zich en veegt zijn tranen weg.'Wat moet je?' 'Ik eehm i-ik was m-mijn huis sleutels vergeten.'Hij begint te grinniken en houd een bos sleutels omhoog die ik meteen herken."hoe kom je daar aan?"Vraag ik geschrokken maar toch ook boos. Hij kijkt even naar beneden en zegt dan alsof het de normaalste zaak ter wereld is:"Gevonden,je moet beter letten op je spullen."Äaarghh,geef hier!"Ik pak de sleutels uit zijn hand en hij kijkt me lachend aan."Naja sorry maar moet gaan ik praat niet met zulke mensen als jij" en hij kijkt me van top tot teen aan.Boos kijk ik hem aan en loop de school weer uit.Ik hoor Harry nog wat roepen maar dat boeit me even niet het zal toch weer een stomme opmerking zijn.Snel pak ik mijn fiets van de grond en fiets weg.

Ik kijk nog even achterom en gelukkig staat niemand achter me. Snel doe ik de deur open en loop naar binnen.Mam en pap zijn nog niet thuis,dan heb ik nog even de tijd om lekker gek te doen en door het huis heen te rennen.Dat doe ik altijd als niemand thuis is.Lekker hard de muziek aan en door het huis heen rennen en dansen.Net wanner ik op het punt sta om de muziek aan te doen gaat mijn telefoon af.Pfft lekker dan!Snel loop ik naar mijn tas en pak mijn telefoon eruit.Het is Laura."Hey schat!!" Ik begin vanzelf te grinniken om haar enthousiast begroeting."Hello!" Ïk heb niet lang de tijd maar heb je al nagedacht over mijn plan?" Oja helemaal vergeten."Eeehmm,ik denk dat ik het wel ga doen." Het plan is origineel maar toch ook wel leuk."Jeej goed zo schat,maar moet nu gaan we praten morgen veder byeee" Voordat ik iets terug kon zeggen was haar stem alweer verdwenen.Hmmm,was het wel zo'n goed idee om op morgen tijdens gym Harry's gym kleding af te pakken en ergens weg gooien? Vast wel ik zie zijn gezicht nu al voor me. DINGG DONGG. Oh,mam zal wel weer thuis zijn ik doe de deur open en zie mijn moeder in de opening.Lachend geef ik haar een knuffel.Ze grinnikt maar komt niet naar binnen."Eehm mam waarom kom je niet naar binnen?" Ze kijkt me even moeilijk aan maar zegt dan aarzelend:" Ja Vanes scaht je pap en broer gaan voor 2 weken naar oma en opa toe." "WAT waarom?" "Lieverd laat me even uit praten" Ik knik als teken dat ze veder mag gaan. "Nou lieverd dat komt omdat tante Marijke geen geld meer heeft voor haar eigen woning daarom komt ze hier voor 2 weken,maar ze wil niet dat wij ook in dit huis zijn en tja iedereen die ouder dan mij is (dat is tante Marijke) daar moet je naar luisteren en ze zij dat ik hier niet mocht jij niet,ik niet,pap niet niemand,dus je kent mijn vriendin Anne ze zij dat ze het helemaal leuk vind als wij bij haar komen voor 2 weekjes of meer" Het laatste zij ze wat zachter maar net dat ik het nog kon horen."Anne is heel erg aardig dus mij maakt het nbiet uit." Mijn moeder kijkt me opgelucht aan en ik ren samen met mijn moeder naar boven."Wacht je moet een ding weten" zegt mijn moeder vanuit haar kamen."Wat dan?" Ze hebben morgen een feestje want de dochter van Anne is jarig neem je feest kleding mee" Hmm,ik pak er allemaal setjes uit en gooi ze in mijn weekendtas.Beneden staat mijn moeder al op me te wachten."We gaan!". Niet wetend dat ik beter nooit daar naar toe kon gaan.....









En? lang of niet laat reactie achter xx

Reageer (2)

  • EmmyxKitten

    Natuurlijk edereen leest je story Lieffie!!
    Love Yaa snel verder

    1 decennium geleden
  • AWritersLife

    oh oh, en ik vind het leuker als je langere stukjes post, snel verdeeuur!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen