Foto bij ~Amy Green~

hehe ik heb de eerste dag school overleeft hiphoy o.O het was bijna mijn dood D;

'Amy wil je even opletten?' Vaag hoorde ik de leerkracht mijn naam zeggen maar veel bestede ik er niet aan. 'Amy?' Vroeg Harry. Ik keek hem met wateroogjes aan. 'We gaan het vandaag hebben over ongelukken en overlijden.' Zei de leerkracht. Ik keek hem aan. Nee dat ging hij niet menen. De tranen liepen langs mijn wangen. Niet vandaag. Ik keek terug naar Harry die me meelevend aan keek en me in zijn armen sloot. 'Geen geknuffel in de les.' Zei de leerkracht streng. 'Mevrouw, ze is haar broer net vandaag één jaar kwijt.' Siste Harry terwijl hij over mijn haren streek. 'ow dat wist ik niet sorry.' Ze ging verder met haar les. De bel ging en ik rende zowat de klas uit. Daar viel ik over iets. Ik draaide me om en zag T.Y. staan. 'Je dacht toch niet dat je van mij af was eh.' Zei hij spottend. Ik keek hem met grote ogen aan. 'Je broertje is net 1 jaar dood.' Zei hij lachend. 'en dat is allemaal jou schuld.' vervolgde hij zijn zin. De tranen sprongen terug in mijn ogen. 'Gaat ons Amy'tje huilen?' Siste hij. Ik krabbelde recht en liep naar de wc's. Misschien was het beter dat ik hier niet meer was. Als ik nu eens zelfmoord pleegde.

'Kom op broertje doe eens een keer zot en zet de radio luid.' Zei ik lachend. 'Nee, Amy ik ben aan het rijden, zotte doos.' Zei hij lachend. 'Okay, vond je het een leuk cadeau?' Vroeg ik. 'Natuurlijk, ik hou van de concerten van Emeli Sandé.' Zei hij. 'Wist ik wel. Ze was zo mooi, en ze kon zo goed zingen waarschijnlijk heeft ze geen één noot verkeerd gezongen.' Ratelde ik aan één stuk door. 'Later ga ik je lief aanraden om ducktape te kopen.' Zei hij ineens. 'Voor wat?' Vroeg ik verbaasd. 'Om je mond dicht te plakken.' Zei hij en schoot in de lach. 'Kijk toch eens uit, je bent aan het rijden dipshit.' Zei ik lachend. 'oooh je broer uitschelden als dipshit.' Zei hij en begon me te porren. Ik keek naar rechts en zag een fel licht. 'PAS OP!' riep ik nog. Maar het was te laat en vanaf dan is het één groot zwart gat.

Ik kwam terug uit mijn gedachten/herinneringen. Ik wou dat ik mijn herinneringen zelf kon bepalen. Ik keek op en zag Harry staan samen met T.Y. wat waren hun van plan?

Reageer (3)

  • LeMeLoves1D

    ocharm!! snel verder! xxx

    1 decennium geleden
  • Rinstarzz

    ;o poor amy snel verder plz?

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Oooohhhhhhnnnnn Ocharm ;o Ik heb het ook overleefd Pooh! Was het zo erg dan? :X Okay, ik snap je hahah (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen