Foto bij 04

Speciaal voor xEvax <3

Daar ga ik dan ‘ik ben Blaire Willows, ik ben 14 jaar, en ik kom uit Klein Zanikem.’begin ik en Ik zie dat Harry even twijfelend naar me aan het kijken is, en dan heel erg begint te grijnzen. Hèhè dat duurde lang denk ik bij mezelf. En mijn hobby’s zijn: tekenen, lezen en dansen. Nog vragen?’
Ik zie dat Harry twijfelt om zijn hand op te steken, maar het dan toch niet doet. Ik geef hem groot gelijk niet heel Hogwarts hoeft te weten dat ik hem ken. Maar de roodharige vriend van Harry en nog een paar mensen steken hun hand op. ‘ja?’ vraag ik aan de rooie.
‘in welke afdeling zou je willen?’ vraagt hij schaapachtig. ‘griffoendor.’ Volgende, ‘jij’?
‘Wat is status?’. Egh, Zwadderich. denk ik bij mezelf. ‘Dreuzeltelg’ zeg ik luid.
‘mudblood’ schreeuwen meteen verschillende Zwadderaars. Ik steek mijn middelvinger op. ‘wat? Problemen me? Pech voor jullie! Ik ben er trots op. Dus, weet je wat? ROT EEN EIND OP!’ Iedereen behalve de Zwadderaars begint te juichen. Ik glimlach even kort naar ze.
‘kan ik nu ingedeeld worden?’vraag ik aan Perkamentus met onschuldige ogen.
Hij grinnikt even. ‘tuurlijk, ga zitten’ . het ene moment was het nog licht, het andere moment hing en een hoed over mijn hoofd heen, en ik hoor een stem.
‘Aha, moeilijk, moeilijk, erg moedig,dapper. Maar ook sluw en zeker niet op je mondje gevallen. Zwadderich of Griffoendor? Griffoendor,Griffoendor denk ik aan een stuk door.
‘Griffoendor Zeker? Oké dan. GRIFFOENDOR!’ gaat er dan door de zaal heen.

Reageer (3)

  • xEvax

    Ooh ja en YESS GRIFFOENDOR<333

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Ik hou echt van dit verhaal en snap echt niet dat er niet meer mensen lezen!

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Haha dankje :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen