Het spijt me heel erg dat ik al een hele tijd niet aan deze story gewerkt heb! Echt! Er speelt nogal veel waarom ik niet aan deze story verder ben gegaan, maar echt goede excuses heb ik niet bepaald. Het is niet dat ik last heb van een writersblock of zo, dat zal niet zo snel het geval zijn bij mij. Wat dat betreft, heb ik nog een heleboel inspiratie. Ik zal nu heel eerlijk tegen jullie zijn. Momenteel zijn er twee stories waaraan ik continue aan werk. Dit zijn de verhalen Jaundice || Niam Poran & Secret Love with a Criminal || One Direction. Hier ben ik zeer gemotiveerd voor en zal ik niet zo snel mee stoppen, mede door mijn geweldige co-auteurs BatPayne en ThingsInLife. Voor deze stories heb ik zeg maar een ritme vastgesteld waar ik me dan ook aan houd, en niet van ga afwijken. Als ik daarna nog tijd over heb ergens, zal ik aan een van mijn andere stories werken. De stories waar mijn voorkeur naar uitgaan zijn The boy in the striped T-shirt ~ Nouis Horanson en Lilo and a Stitch ~ Lilo Paynlinson. Dus ook bij deze stories kun je er vanuit gaan dat ik deze dan ook afmaak, al duurt het waarschijnlijk wel wat langer. De one shots zal ik daarna in behandeling nemen. De story Babysitters • One Direction zal ik echt nog maar heel af en toe aan schrijven. De verhalen die ik nu nog niet opgenoemd heb (exclusief de tips, dit zie ik niet als een story), zal ik alleen aan werken in de vakanties. Heb je geen geduld dan raad ik je aan je abo te verwijderen ;) Je kunt later namelijk nog altijd kijken of het ondertussen afgelopen is of zo. Verhalen waarbij ik afhankelijk ben van reacties zullen even op zich moeten wachten.
Ik plaats dit bericht omdat ik nu al een paar keer de vraag heb gekregen waarom ik niet verderga aan mijn verhalen. Dat is één simpele reden: Ik heb naast Quizlet ook nog school en een sociaal leven, en alleen maar met schrijven bezig zijn, zit gewoon niet in mijn aard. Het spijt me heel erg, maar mezelf dwingen te schrijven, leidt alleen maar tot slechte hoofdstukken en ik word er humeurig van, ghehe.
Ik stop dus met geen enkel verhaal definitief. Alleen sommige verhalen zullen even op zich moeten wachten.

Als er verder nog vragen zijn, dan hoor ik het wel, en als je een goede motivatie hebt waarom ik een ander verhaal voor zou moeten trekken, ga je gang, overtuig me. ;)

Thanks, you are so sweet! ;) xx

Reageer (3)

  • littlelight

    ik kan wachten dus ik verwijder de Abo's niet maar ik hoop natuurlijk dat ik weer kanlezen
    maar neem de tijd

    1 decennium geleden
  • Lugano

    Oh komt goed :)
    Ik ABO op nog wel een ander verhaal van je x

    1 decennium geleden
  • Catmint

    Neem de tijd c:
    Als je maar af en toe iets schrijft bij de tips XD Hoe je bijvoorbeeld een goede proloog moet schrijven of hoe je je personages goed uit kan werken XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen