Foto bij Hoofdstuk 4

Heeeey.
Dit is hoofdstuk 4.
Had al eerder willen schrijfen.
Maar ging naar zuidplein. Winkelcentrum dsjah. Heb nu humanoid <3
In het engels <3
En in het Duits <3 :D

Tom pov

Na dat Bill zijn lippen van de mijne haalden. Verscheen een grote glimlach op mijn gezicht. Blijkbaar voelde hij het zelfde als ik voor hem. De vlinders in mijn buik bleven. Ik had de hele tijd nog niks gezegd. Ik keek naar Bill. Hij zat daar heel bang. Oeps ik had natuurlijk niks tegen hem gezegd. Of iets gedaan. Ik ging wat rechter op zitten. Ik wist niks te zeggen. Gewoon doordat ik zo verbaasd was. Ik legde langzaam mijn hand op de zijne. Hij keek er even naar. Ik ging wat dichter bij hem zitten. Nog steeds had geen van beiden iets gezegd. Het bleef stil. Langzaam bracht ik mijn gezicht naar de zijne en drukte zachtjes een kusje op zijn mond. Bij Bill verscheen nu ook een glimlach. Een van de mooiste glimlachen die ik ooit had gezien. Wat was hij toch lief :).

Bill pov

Ik twijfelde niet meer. Dit betekent toch dat hij ook van mij houdt, ja toch? De stilte was nu niet meer vol spaning. Geen van beiden zeiden we iets. Woorden waren nu even niet nodig.

*Iets later*

Ik weet niet hoelang we hier al stil zitten. Nog steeds had niemand iets gezegd. Het voelde gewoon zo fijn om hier bij Tom te zijn. Ik bekeek Tom. Zijn mooie ogen, zijn zachte lippen. Hij was gewoon zo mooi. Een zucht verliet mijn mond. Tom keek op recht in mijn mooie ogen. Ik smolt van binnen. Ik gaapte zachtjes. Ik was best moe. Ik keek even op de klok. Het was elf uur s'avonds. "Ben je moe," verbrak Tom de stilte zachtjes. Ik knikte en vroeg, "zullen we gaan slapen?" Tom knikte en stond op. Ik volgde zijn voorbeeld. Ik voelde hoe ik bekeken werdt toen ik mijn t-shirt en mijn broek uit deed. Ik werdt er een beetje onzeker van. Ik keek even naar Tom die geintreseerd zat toe tekijken. Hij glimlachte onschuldig en hij deed ook zijn t-shirt uit. Ik bekeek hem van top tot teen toen hijk ook nog zijn broek uit deed. Hij liep op me af en gaf me een kus op mijn mond. Verlegen keek ik hem aan. Hij liep naar het bed en ik volgde hem. Toen ik lag kroop ik wat verlegen dicht tegen hem aan. "Weltrusten Tommi," zei ik zacht. "Weltrusten Bill <3,"antwoorde hij. Dicht tegen Tom aan viel ik inslaap.

Reacties (flower)

Reageer (4)

  • Sick

    Hihi, wass snoezig !! <3

    1 decennium geleden
  • Reallife

    Aww lief snel verder!

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verderx

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    Awww schattig <3 Snel verder schrijven!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen