Foto bij 7. Home

Hey everybody! Heel erg bedankt voor jullie reacties en complimenten. En gelukkig dat ik jullie niet heb teleurgesteld met de foto Alison, I'm glad you liked it. Hierboven zie je Chloe. Ik heb best veel getwijfeld over bepaalde stukken in dit hoofdstuk, maar ik heb toch maar besloten om hem nu te posten, sinds ik jullie graag blij wil maken allemaal — volgens mij is dit de eerste keer dat er zo snel een nieuw deel opstaat, haha! Please comment, wat vinden jullie ervan? Kisses!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • BlackHazel

    NEEE!
    Ik heb ook zwart, golvend haar, en ik ben ook heeeel licht getint! =OO
    Alleen ben ik niet mooi =O
    NEENNEEEEEEEEE

    1 decennium geleden
  • LoveStylesx

    Wauw! Echt prachtig! Ik stapte dat van nate ook even niet dus ging ik ff reacties lezen haha

    1 decennium geleden
  • Eleni

    @ Tulipe Toen ik de eerste keer over Maya schreef dacht ik niet aan Maya van PLL, maar toen ik ging beschrijven hoe ze eruit zag kwam zij wel in mijn hoofd op ja haha! Het karakter is niet gebaseerd op Maya van PLL, maar de looks dus wel. (:

    1 decennium geleden
  • Tulipe

    Is Maya toevallig ook gebaseerd op Maya St. Germain van PLL? (:

    1 decennium geleden
  • Eleni

    @ Sunlights, BlueSong Dat hoorde idd Daniel te zijn! Foutje. Ik zat zo erg in m'n hoofd met wat ik met Nate ging doen, haha. En ik zal proberen op te schieten haha, allebei bedankt! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen