Heeii dit is het eennalaatste hoofdstuk, en ik ga ook nog een deel 2 maken, dat komt er achteraan ^.^

Elsbeth zit op de bank, net heeft ze haar BFF Lise uit huis gelaten, ze heeft het idee dat Liam iets belangerijks wil bespreken. DINGDONG! Daar zul je hem hebben! Haar goed? Goede kleding? Het is toch altijd weer speciaal als Liam langskomt. Wat is hij toch leuk eigenlijk… Ze doet de deur open. ‘Hi Liam!’ Elsbeth laat hem binnen en ze gaan op de bank zitten. ‘Nou, vertel op!’ Elsbeth is benieuwd. ‘Nou… We hebben ruzie…’ begint Liam. ‘Wie?!’ vraagt Elsbeth. ‘Nou… Louis, Harry, Niall, Zayn en ik…’ ‘WAT?!’ Elsbeth kan het niet geloven. ‘Waarover?’ ‘Het klinkt raar, maar Louis… Louis maakte een stomme opmerking en toen vloog iedereen uit…’ Liam snapt er zelf ook niet zo veel meer van eigenlijk. ‘Ohh… Weet je, als je nou naar Louis toe gaat en het goed maakt, gaan jullie daarna samen naar Niall, Harry en Zayn.’ Dat is best een goed idee van Elsbeth! ‘Okee, ik ga meteen.’.


Sorry,
ik wil niet langer
leven zo…
~ Louis

Zo, nu alleen nog op het dak komen. Louis klimt door het raam. Moet hij dit wel doen? Ja, hij verpest toch alles…! Hij staat inmiddels op de rand van het dak. Hij laat zich vallen en ziet nog net Liam door de poort komen…

‘LOUIS!!!!!’ Liam schreeuwt zijn longen uit zijn lijf. Hij rent naar Louis toe. Mobiel, mobiel, mobiel! Waar is dat ding nou?! Hebbes! ‘Hallo, met Liam, ik heb de ambulance nodig!’.

De rest! Liam was ze helemaal vergeten! Louis is al opgehaald en Harry, Niall en Zayn weten nog steeds niks! Eerst Harry maar… ‘Liam hier…’ begint Liam. ‘Heb je een goede rede om te bellen?’ vraagt Harry. ‘JA! Het… Het is Louis…’ Liam loopt ondertussen Louis’ huis binnen. ‘Kom nu naar Louis’ huis!’ zegt Liam. Dan pas ziet hij het briefje op de tafel…

SHIT! SHIT, SHIT, SHIT!!! Nee… dit kan gewoon niet… Louis… dood… door ons…? Ohh ja… Niall en Zayn. ‘Niall!’ zegt Liam als Niall opneemt. ‘Wie? Wat? Waar? HEB JE ETEN VOOR ME?!?!’ Niall weer hoor… ‘Ehh nee, sorry, Liam hier…’ zegt Liam voorzichtig. ‘Ohh, nou, in dat geval, DOEI!’ zegt Niall. ‘NEE, WACHT!’. ‘En waarom dan wel?’ vraagt Niall. ‘Het is Louis, je moet naar zijn huis komen! Harry is al onderweg en Zayn moet ik nog bell…’ ‘IK KOM! ALS IK DAN ETEN MAG!’ ‘Nou, ik weet niet of je dat dan nog w…’ opgehangen… Niall weer hoor… Nu Zayn nog. ‘Hi Zayn… Luister, er is ie…’ begint Liam, maar Zayn onderbreekt hem. ‘Ik hoef niet te weten wat er met jou is!’ ‘Maar…’ begint Liam weer. ‘GEEN GEMAAR!’ ‘Maar het is Louis! Hij…’ ‘Wat is er met hem?’ nu is Zayn’ aandacht gewekt. ‘Kom naar Louis’ huis, ik moet je iets laten zien.’ ‘Ik kom eraan.’.

Met zijn vieren staren ze naar het briefje dat Louis op de tafel achterliet. ‘Ik…’ begint Liam. ‘Ik wou het goed maken, dus ging ik naar zijn huis, en toen kwam ik door de poort en toen… toen…’ Liam kan even niet uit zijn woorden komen. ‘Toen sprong hij, van het dak…’ vervolgt hij. ‘SHIT!!!’ Harry flipt. ‘Nee… dit is onze schuld! We hadden niet zo naar moeten doen! Hoe komt het nu ooit weer goed?!’ Harry ziet het niet meer zitten en zakt huilend op Louis’ bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen