Foto bij ``199``

Ik had er waarschijnlijk slecht uit gezien want Sam en Dean maakte zich zichtbaar druk om me. “jongens hou op, ik voel me goed!” roep ik uit als Sam voor de zoveelste keer vraagt of ik iets nodig had. Dean had gelijk afstand genomen en keek om de zoveel tijd naar Chris met een dodelijke blik. Ik rol met mijn ogen en sta op. “Chris, wij gaan” Dean staat gelijk op en blokkeert de deur.
“kan ik met je praten?” nog eens rol ik met mijn ogen en open de deur en maak een gebaar dat hij ook naar buiten moet. Ik sluit de deur en kijk naar Dean. “praat” Dean wrijft even in zijn handen door de kou. “ik vertrouw hem niet, ik weet niet wat jullie in dat huis hadden gedaan, en ik weet niet of ik wil dat je met hem op 1 kamer slaapt” ik ben doodstil. Had Dean nou gezegd dat ik niet met Chris mocht opschieten. Zijn gezicht staat serieus en ik sluit mijn ogen. “Dean, begrijp me niet verkeerd, maar je bent geen familie, ik besluit mijn eigen lot” ik open de deur weer en stap naar binnen.
“Sam wij gaan naar de bar, ik heb drank nodig” gromt Dean. Sam knikt gelijk en loopt achter Dean aan. Ik blijf met mijn rug tegen de deur staan en kijk naar Chris. Hij komt langzaam naar me toe lopen en strijkt over mijn wang. “je hoeft je echt geen zorgen te maken” langzaam sluit ik mijn ogen en geniet van de warmte die van Chris zijn hand afkomt. Hij komt dichterbij me staan en drukt zijn lichaam zachtjes tegen die van mij. “ik beloof je dat alles beter word” fluistert hij in mijn oor. Ik laat mijn hoofd tegen de muur zakken en voel zijn adem op mijn nek. Zijn lippen drukken op zijn slagader en ik laat mijn handen over zijn borst gaan. Hij schuift zijn handen onder mijn kont en tilt me op en drukt zijn lippen ruw op die van mij. Ik ga mee met de kus en hou me goed aan hem vast als hij naar de slaapkamer loopt en me op bed legt. “ik vroeg me vanaf dag 1 al af hoe zacht je lippen waren” gromt Chris. Zijn stem laat me huiveren. Ik weet niet hoelang we bezig waren maar uit eindelijk ligt Chris naast me en heeft zijn arm over me heen. “mag ik wat vragen?” ik knik en trek het deken iets verder over mijn naakte lichaam. “heb je een familiar?” even kijk ik naar Chris. Daar had ik nog nooit aangedacht. Het klopt dat sommige heksen familiars hadden, dieren die in mensen konden veranderen en ze een speciale band mee hadden. “nee, dit is zelfs de eerste keer dat ik er aan denk. Ik weet wel dat mijn vader ooit vertelde dat mijn tantes allemaal een familiar hadden” Chris knikt en dan hoor ik de voordeur open gaan en Dean en Sam luidruchtig praten. Even grinnik ik en nestel me tegen Chris aan voordat ik in slaap val.

Reageer (3)

  • Strawhat

    EH! NIET MET CHRIS!
    FOEI FOEI! JE MOET DEAN KIEZEN!

    woow, straks je 200ste hoofdstukje van dit verhaal! JUBILEUM!! (yeah)
    Alvast Gefeliciteerd ermee!
    xx

    1 decennium geleden
  • FallinTime

    Gaaf dat familiair!

    1 decennium geleden
  • koekiexkaner

    nee ze moet met dean!(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen