Foto bij O5O

ten eerste: WOW! DIT IS ALWEER HOOFDSTUK 50! :D :O (heel ff kort hierop gereageerd xdd maar ben wel super blij! :3 ^^)
hahaha luved jullie reacties! (H) en gewoon omdat t kan ga ik weer een reactie op jullie geven xp
1Dwolf HOW DO YOU KNOW WHAT MY SHOELACES LOOK LIKE?! O.o
harrystyles3 YES! GONNA LUV CRASY FANS! ;D (DIRECTIONERS! ;O. MY BAD) BEN DUS NIET DE ENIGE OVERERGE HIERO XP (HAD IK STIEKEM OOK NIET VERWCHT XDD)
JessieHoranx LUV YOUR CRASYNESS IN JE REACTIIEEE! XDD NU ZIJN WE HYPERVENTILEERMAATJES? ;D (OKE HALVE OMDAT JIJ HALF HYPERVENTILEERDE MAAR IDC!) en idd.. ik haat school ook.. drm geen capslock! ^^ xdd EN AL DIE STUKJES DIE JIJ NOEMDE: IDD! ASDFGHJKL EN HET BELANGRIJKSTE!: IK VOEL ME VEREERD DAT IK JOUW LANGSTE REACTIE EVERR MET CAPSLOCK HEB GEKREGEN! (H) HET BETEKENT VEEL VOOR ME! :3
1Dpanda IK DUSSS OOOOOOKKK! (HAD JE VAST NOG NIET DOOR XDD)
Niallerrx IDD! GWOON ALLES WAT JIJ ZEI ENZ.! O.O! JUST LUVVVV IT! EN OOK BEDANKT VOOR JOUW LANGSTE CAPSLOCK REACTIE! (H) (YESS! IK HEB OOK AL JOUW LANGSTE NON-CAPSLOCK REACTIE GEKREGEN! XDD DIE TROUWENS NOG LANGER WAS! O.O ZOALS JE ZELF WEET EN WSS OOMDE MENSEN DIE MIJN VERHAAL LEZEN XDD ) KBYE! XP


maarr... okeeii ik heb dus serieus 1 uur gedaan over al die foto's in de videoclip.. en guess what.. ik heb de foto's geteld en het zijn er PRECIES 69 hahahahahah pervie me! xdd kbye! ;p
Enjoy! :3

p.s. omdat dit hoofdstuk 5O is en One way or another videoclip uit is kunnen we dan miss morgen topdagje proberen?! (H) zou t egt super leuk vinden! (H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Marly2801

    ja toch?!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • Cannon

    Dit hoofdstuk had ik vanochtend al gelzen, maar omdat m'n moeder naast me stond te springen dat ik naar school moest kon ik niet reageren, dus dan nu maar.
    && het gaat een heeeeeeeeeele lange reactie worden, want mensen, dit is wel het 50e hoofdstuk van deze übergeweldigfantastischgrappige story.
    V-I-J-F-T-I-G hoofdstukken, nee Ilse, dat is niet niets, een jubileum? (schrijf ik dat ze goed? Geen zin om te checken)

    Maar goed, waar was ik.... Ohja.

    Dit Ilse, is dus je 50e hoofdstuk, en je hebt het voor elkaar gekregen dat Charissa ik dus mihihihi en realtie heeft met onze lieve schattige Nialler, maar je hebt het ook voor elkaar geregen dat Verona nog steeds geen relatie heeft met HazHaz of LouLou (jij wilt niks loslaten, dus ik hou het hier maar even op), én dat Terese nog stééds niet in de sloot geduwd is door mij en Verona, WAAROM ILSE WAAROM?!?!?!

    Serieus, je MOET echt een keer iets van een bonushoofdstuk gaan schrijven waarin al mijn moordplannen op Terese en Jake en alle andere mensen in jouw story die ik niet mag, dan zou ik zo veel van je houden.
    Wacht eens even, ik kan het ook zelf gaan doen, natuurlijk, muhahahaha.
    Oke nee even serieus, ik ga daar zo aan beginnen, en als je weer een nieuw hoofdstuk hebt, zal ik, als ik het dan al af heb, als reactie sturen, goed? ;P

    Maaaaar, ik zal je nog even de reactie laten zien/lezen bij dat zogenaamde 'geheim van HazHaz en mij..

    “Ze is mijn ex, maar we zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan.” Harry slaat een arm om Charissa heen en trekt haar tegen zich aan. Maar.. wat.. hoe.. huh?!

    Huh, what. Ik heb met Harry gehad? MAAR WACHT EENS EVENTJES DAN HEB IK GEWOON MET 2/5 VAN ONE DIRECTION GEZOEND OMGOMGOMGOMGOGMOMGOMGOGM ASDFGHJKLASDFGHJKLASDFGHJKL IK BEN NU ECHT IN DE 22E HEMEL OMGOMG <3333
    “W-We hebben n-nooit wat gehad., H-Harry maakt gewoon een grapje e-en ik speelde het mee! Haha!” Voor minstens vijf seconden ben ik nog verbaasd. Ik laat tot me doordringen wat er zojuist is gezegd. Harry, Charissa.. Nooit echt bij elkaar geweest. Langzaam dringt het tot me door en mijn gezicht word verontwaardigd.

    Wat? Oh.....

    Dat dus, uhu.

    MAAR CHARISSA WAT GA JIJ EHH ZEGGEN JE HEBT POTVERDRIEDUBBELTJES EEN RELATIE NU MET NIALL GA NIET EHH ZEGGEN WANT DAN WORDT MIJN LIEVE NIALL ONZEKER DUS ZEG GEWOON DAT JE VAN HEM HOUDT, MET HEM WILT TROUWN EN 20 KINDEREN KRIJGT, OKE?
    Ik schreeuw tegen mezelf, that's awkward...

    Okeeeee, snel weer verder schat! X

    Ps. HET IS VAKANTIE OMG IK BEN ZO BLIJ NU ;D

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Zeg jaaaaa!
    Oh oh, Niall gaat dan vast twijfelen.
    Snel verder (H)

    1 decennium geleden
  • Chuchote

    Hehe :3 Hyperventileermaatjes !!
    Nou Charissa, zeg ja, poepchinees, anders wordt Nialler onzeker !!
    Snel verder !
    xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen