Foto bij 08

Sorry, dat ik was vergeten die vorige te Activeren :$

‘BLAAIIIIREE! De lessen beginnen zo!’ hoor ik iemand schreeuwen.
‘jaja’ mompel ik. WACHT? Er is iemand in mijn kamer? ik wilde net iets naar die gene gooien (een wekker ofzo..) maar dan schiet het me te binnen dat ik op Hogwarts ben.
Meteen schiet ik uit bed, onder de douche, uniform aan, make-up, haren doen en boeken pakken. gehaast ren ik de trap af richting The Great Hall.
Zodra ik ben aangekomen plof ik tussen Ron en Harry in. ‘Goede morgen!’ zeg ik vrolijk.
‘morgen..’ mompelt Ron met een triest gezicht. ‘waarom zo chagrijnig?’vraag ik verbaast terwijl ik een hap neem van mijn appel. ‘we hebben les van Snape samen met de Zwadderaars.’ Beantwoord Harry mijn vraag, ‘Oww.. vandaar’. Hermelien kijkt op van haar boek en zegt ‘heb je eigenlijk gewoon met ons les, ik bedoel je loopt een paar jaar achter?’ vraagt ze met en nieuwsgierig gezicht. ‘ik mag gewoon met jullie mee doen, of tenminste het proberen.’ Zeg ik. ‘nou bereid je maar alvast voor, Snape is geen pretje.’ Hoor ik Ron mompelen, met volle mond. Waar op Hermelien hem bestraffend aankijkt. ‘is hij echt zo erg?’ vraag ik met een lichte twijfeling in mijn stem. ‘je wilt het niet weten’ zegt Harry. ‘toch wel, anders vroeg ik het niet..’. zeg ik.
‘hij is chagrijnig en hij trekt Zwadderich voor.’ Zegt Hermelien.
‘voortrekken? Dat is echt slap..’mompel ik.
‘je meent het, maar zullen we gaan?’ vraagt Harry. We stemmen alle drie in en lopen achter Harry aan. Zodra we bij de kerkers aan komen is er nog niemand, aangezien we nogal vroeg zijn. Langzaam stromen er meer leerlingen in op de hal. Er knalt iemand van Zwadderich tegen me aan. ‘kijk uit waar je loopt!’ snauw ik. ‘doe het zelf.’ Zegt de blonde jongen. ‘Pardon? jij bent hier de gene die hier tegen mij aanloopt.’ Zeg ik nu iet wat geïrriteerd.
‘jij bent de gene die hier staat’ zegt de jongen dood klam. Die kalme toon maakt me allen nog maar bozer. Ik wil net weer iets tegen hem zeggen als Harry zegt ‘Kom, hij is het niet waard’. Ik werp hem nog een dodelijke blik toe en loop dan achter Harry aan richting het lokaal.

Reageer (2)

  • xmoongirlx

    abooooo

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Uhm ik vind snape stiekem wel cool hihi :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen