Foto bij Know 53

Weekend (:
In mijn geval dus leren en schrijven.....

'Zo meneer Parera komt ook eens op tijd' bromt onze Engelse leraar cynisch. 'Ja meneer Greenwald. Louis en ik dachten laten we meneer Greenwald eens een goede indruk geven' grijnst Max. Meneer Greenwald kijkt hem vuil aan maar laat het erbij. 'Haha, geweldig gedaan Maxie' lach ik. 'Noem me geen Maxie' bromt Max en hij begint me te kietelen. 'Niet...stop' roep ik en ik klap dubbel van het lachen. Ik probeer hem te raken met mijn voet maar hij heeft het door en duikt elke keer weer weg. 'Parera! Laat Tomlinson los!' roept meneer Greenwald boven mijn geschreeuw uit. Max laat me meteen los en ik ga zitten. Dan pas zie ik de krullenbol samen met Charlotte in de deuropening staan. Charlotte steekt haar tong naar me uit en ik lach alleen maar. 'Meneer Styles en mevrouw Tomlinson hier, wilden deze les meekijken voor een opdracht' zegt meneer Greenwald. Ik vind het vooral heel raar klinken om mevrouw Tomlinson te horen. 'Meneer Parera ga maar achterin zitten' zegt hij opeens. Max kijkt schuldig en staat snel op waarna hij zijn spullen pakt en achterin gaat zitten. Ik zie Charlotte stiekem lachen. 'Mevrouw Tomlinson, jij mag naast meneer Parera gaan zitten' dirigeert meneer Greenwald. 'En meneer Styles....'

Reageer (5)

  • Paardenvriend

    *grijns* hij moet echt naast Louis (cool)

    7 jaar geleden
  • SomeNights

    hahaha ik dacht zo mevrouw Tomlinson what the fuck... maar toen dacht ik na.... en toen snapte ik het! het is zijn zusje! niet hijzelf! want hij is een jongen!

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    JaAa, Meneer Styles naast Meneer TomlinsonxD

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    Yeeeeeeeeeeeeeeeeey

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    OEHHHHHHHHHHH MENEER STYLES MOET VAST NAAST MENEER TOMLINSON ZITTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LOVE YOUR STORY SOOOOOOOOOOOOOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
    SNEL VERDHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRR(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen