Foto bij ~1~

Man, it's been a long night
Just sitting here, trying not to look back
Still looking at the road we never drove on
And wondering if the one I chose was the right one -maroon 5 ; SAD

Pennyweather lockwood

"jij kamernummer is 69" zegt manvrouw (mijn nieuwe bijnaam voor haar) en een grinnik verlaat mijn mond (sorry perv gedachten)
We komen in een kantoor terecht en daar zie ik een meisje zitten met een batman shirt en beanie aan. Als ik een nerdbril op haar neus zie heb ik al meteen het gevoel dat we vrienden worden wat toch wel leuk is op je eerste dag.
"dit is je kamer genoot Eleanor en zij gaat je ook meteen een rondlijding geven hier op west south high" zegt manvrouw en meteen staat ze recht. " ik ben Eleanor maar je mag me El noemen hoor" zegt ze terwijl ze me haar hand geeft. "Ik ben pennyweather maar je mag me penn noemen" zeg ik als ik haar hand aanneem (niet letterlijk, ze heeft haar hand nog)
"pak je tas en dan gaan we naar onze kamer" zegt ze en onder weg naar onze kamer neem ik mijn sportzak mee.
We stoppen bij nummer 69 en als ik in de kamer kom zie ik allemaal poster van de geweldigste muziek en films die er zijn. " geweldige kamer en posters" complimenteer ik haar en meteen zie in een glimlach " zo zo ook een metalhead dat is geweldig nieuws" zegt ze en meteen knik ik.
Ik open mijn koffer en pak al mijn t-shirts, broeken, truien, schoenen en jurk er uit.
" je hebt een geweldige kledingsmaak hoor penn, je hebt sexy, kinderlijk, en nerdy tegelijk I LOVE IT" zegt ze enthousiast "bedankt ik vind zelf ook best wel een geweldige garderobe hoor" zeg ik lachend.
"oeh deze wil ik lenen" zegt ze en ik zie dat ze mijn hemd vast heeft. " mij best hoor als het maar niet kapot gaat" zeg ik tegen haar en meteen hoor ik een schreeuw van vreugde en laggend stop ika l mijn kleren in een kast en mij koffer onder mijn bed.
Ik trap mijn janoskis uit en zoek in mijn rugzak naar alle mogelijk posters en foto's, 1 voor 1 plak ik ze op mijn muur en als ik klaar ben lijkt het wel een mooie collage.
"het is al half 1 laten we naar de kantine gaan om te eten" zegt El en meteen enthousiat spring ik recht. Ik trek mijn janoskis aan en wacht ongeduldig tot EL ook klaar is.

Eenmaal aangekomen in de kantine ren ik snel naar de kantine keuken en zie daar een vrouw achter staan. Ik pak een bord en bestek en schijf aan achter de rij. " zo meid wat moet je heeben? De lasagne, de frieten of pizza?" vraag de kantinejuf en meteen wijs ik naar de pizza. " hoeveel stukjes" vraag ze "pak maar een hele pizza" zeg ik verlegen en lachend geeft ze me een hele pizza. Terwijl ik verder schuif pak ik nog wat olijven voor op mijn pizza en een cola.
El staat al te wachten en verbaasd kijkt ze me aan. "zoveel heb ik nog nooit een meisje zien eten hoor" zegt ze en lachend haal ik mijn schouders op, " nou ja ik hou van eten en tja als ik een vriendje heb moet die er maar mee leven en als ik forever alone blijf trouw ik wel met een hamburger en koop mij 40 katten en blijf ik voor eeuwig superhelden films kijken tot mijn 80tigste" lach ik en we schuiven aan aan een tafel. Meteen kijken 4 nieuwschrierige jongens mij aan. "uhm hoi" zeg ik nogal onwennig en meteen kijkt El me verontschuldigend aan. " uhm penn dit zijn Zayn, Louis, Liam en Harry" zegt El en meteen herken ik Zayn " he ben jij niet nieuw jij was er vanmorgen ook toch?" vraag ik en meteen knikt hij " ik word vaak buiten gesmeten en als ik terug mag komenoet het als een hele nieuwe student" zegt hij en meteen knik ik als bevestiging dat ik het begrijp. En dan valt de blonde jongen verscholen achter hem op, hij was er ook vanmorgen maar hij lijkt me geen badboy. " en wie is dat" vraag ik terwijl ik naar de blonde jongen wijs. "dit is Niall hij is wel nieuw hier maar ik en de jongens hebben hem meteen opgenomen he jongens" zegt Zayn en iedereen knikt. Na ons gesprekje begin ik aan mijn pizza en na een kwartiertje is hij al helemaal op. "dat was geweldig" zeg ik terwijl ik over mijn buikje vrijf. " nou je bent niet de enige hoor die zoveel eet" zegt de jongen met de krullen, ik denk dat het Harry is maar ik weet het niet zeker, en hij wijst naar de jongen. En meteen zie ik Niall bescheiden weg kijken en ik zie bijna 2 keer zoveel eten als ik had. Als iedereen klaar is en we naar de lessen moeten pak ik mijn tas en samen met El ga ik naar de les.

Reageer (1)

  • Payno

    Ik vind Pennyweather echt een leuke naam! (:
    Ik hou nu al van deze story! =)
    Snel veder!!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen