Gisteren (16/02/11) heb ik geloof ik de tot nu toe beste dag van m’n leven gehad. Namelijk: het concert van All Time Low in de melkweg.
Eerst moest ik van 8.10 tot en met 3.50 naar school. Toen ik dan eindelijk thuis was ging ik me snel klaarmaken om wat te eten en snel met de auto richting Amsterdam te gaan. Geheel volgens schema zouden we om kwart voor 7 aankomen waar ik Petra (Opulent) zou ontmoeten. Nu waren we eindelijk in Amsterdam deed op een druk kruispunt het stoplicht het niet, dus konden we daar 10 minuten wachten. Ik was ook nog eens helemaal misselijk geworden in de auto. Nou dat was dus niet geweldig, ik dacht al meteen: nee daar gaat mijn concert. Dus wij hadden snel een wc opgezocht zodat ik kon zorgen dat ik minder misselijk was. Dat hielp, dus toen gingen we snel naar de Melkweg toe om Petra te zoeken. Ik herkende haar meteen en het klikte echt super goed dus de tijd die we stonden te wachten ging vet snel voorbij!
Toen we om 5 over 8 eindelijk binnen stonden, omdat het wachten zo langzaam ging, gingen we snel onze jassen afgeven en even later ook nog een tas. Het voorprogramma Crown Jewel Defense hebben we op 1 nummer na helemaal gemist, maar dat was niet erg, want toen we naar de wc gingen zagen we Bo (IDGAF) en Chantou! Daar hebben we gezellig mee gepraat en toen we weer in de zaal stonden waren de Young Guns net begonnen met het nummer Weight of the world. We baanden ons een weg totdat we zo’n twee meter van de hekken af stonden. Tijdens het voorprogramma heb ik een paar keer lang uit op de grond gelegen met mensen boven op me door al het geduw. En ik was nog steeds best wel misselijk en ik had het ook vet benauwd, maar het maakte me niets uit! Uiteindelijk na het laatste voorprogramma moesten we een half uur wachten op All Time Low.
Toen de lichten uit gingen wisten we allemaal hoe laat het was. Een hoop gegil vulde de zaal en Rian kwam opgelopen. Later kwam de rest van de band ook en ging iedereen helemaal los. Ik zelf had het heel erg benauwd en ik was echt misselijk, maar ik ging helemaal los. Na enkele nummers gingen we wat meer naar de zijkant, omdat we het echt te benauwd hadden. Onder Therapy, hadden de lange mensen voor me besloten dat er wel een meisje op hun schouders kon zitten, dus ik en de mensen achter me konden niets meer zien. Ik riep dus maar kei hard: ‘Ga godverdomme staan’, het hielp wel maar ze stelden het niet heel erg op prijs, al haalde hij nog wel zijn hand door m’n haar.
Ik weet niet meer welke nummers ze gedaan hebben, maar ik weet nog wat dat ik Break your little heart wel vet vond, maar Lost in stereo heb ik het meest van genoten, iedereen ging gewoon helemaal los.
Uiteindelijk was het concert voor mijn gevoel al vet snel afgelopen. Maar toen we ons naar de uitgang begaven zag ik opeens Elisa (Avery) staan, samen met een vriendin van haar, Amber (Circles) en Lotte (160211). Daar heb ik nog 5 minuutjes mee gepraat ofzo en toen gingen we snel wat drinken en onze jassen halen. Buiten stond m’n vader op me te wachten en net toen ik afscheid van Petra aan het nemen was, zag ik Rwayda (RwaydaMeAt6) staan, wat ik niet meer had verwacht. Maar ik heb nog even met haar gepraat en toen afscheid genomen van iedereen en toen ging ik met mijn vader naar huis. Met een tussen stop bij de MacDonalds, waar ik de hele dag al zin in had, maar ik voelde me zo misselijk dat ik niks heb kunnen nemen.
Maar buiten mijn misselijkheid om was het echt geweldig! Volgende keer ga ik zeker weer!
En ik weet niet meer precies waneer het was.
Alex: Jack guess what!
Jack: What?
Alex: I can speak a little dutch!
Jack: show us!
Alex: Noiken in de koiken
Jack: What does it mean?
Alex: Facking in the kitchen
Jack: No way
Alex: What is facking in the kitchen in dutch?
Crowd: Neuken in de keuken
Alex: I told ya!
Jack: Oh my god
Dat was geweldig!

Reacties (11)

  • crescendo

    Oh, oh, oh, ik kan nooit verstaan wat mensen zeggen op een concert, zo heb ik dat hele 'neuken in de keuken' ook gemist x]

    En ik wou nog wat zeggen, maar ik ben het vergeten, eigenlijk.. :Y)

    1 decennium geleden
  • Casanova

    HET WAS AWESUUUMMM. :9~

    1 decennium geleden
  • Suiren

    Ik was daar samen met jou en het was werkelijk geweldig!

    1 decennium geleden
  • Appelmoses

    Dat laatste. :'D Hahaha.

    1 decennium geleden
  • Troian

    Pffft, nu ben ik jaloers. Ik wilde echt heel graag maar ik mocht niet):
    BTW vooral dat laatste stuk is geniaal(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen