• Vijf meiden zijn al jaren lang vriendinnen en hebben allemaal dezelfde hobby, mensen beliegen en bedriegen, lekker hun eigen zakken vullen met andermans geld. En waar vind je veel mensen die dom genoeg zijn om hun geld door hun vingers te laten glippen? Juist, Las Vegas. De meiden doen dat door verschillende baantjes aan te nemen en zo ongemerkt hun spelletje te spelen. Maar, wat als vijf jongens zich ermee komen bemoeien, of nog beter de politie? Hoe zullen ze reageren? Wat zouden ze doen als ze verliefd worden? Dat weet je niet, maar in Vegas is het hopen dat je geluk hebt.


  Invullijstje:
  Volledige naam:
  Leeftijd: (18-24)
  Innerlijk:
  Uiterlijk: (alleen foto is al genoeg)
  Extra:

  Rollen:
  Jongens (agenten):
  - Michael Oliver Gabriëls - Nyan
  - Kyle Williams - xSunshineee
  - Nathaniel Ethan Johnson - Somesley
  - Daniel Tyler Gilbert - Adores
  - Thomas Erik Lockwood - Seaver


  Meisjes:
  - Maya Loreen Smith - xSunshineee
  - Alicia Anabeth Rosefield - Nyan
  - Chiara Bella Love - DamnBieber
  - Alyssa Sophia Katherine O'Malley - Somesley
  - Savannah Anna Delilah Duncan - SunnySpring


  Regels:
  - De meiden spreken elke dag om 20 uur af bij één van hun thuis om de buit te verdelen en nieuwe plannen te maken.
  - Reserveringen blijven 24 uur staan, denk er zelf aan.
  - Minimaal 4 à 5 regels per bericht.
  - Beperkt aantal rollen.
  - OOC liefst met (), [], {}, --, <>, **, ~~ etc.
  - Geen ruzies, niet schelden en niemand buitensluiten, hou ook rekening met elkaar.
  - Ruzies en schelden mag in IC wel, vat dit dus niet persoonlijk op.
  - Speel je eigen personage, niet die van iemand anders.
  - Doe niemand pijn, zonder toestemming van de ander.
  - Naamsverandering en afwezigheid doorgeven aub.
  - Alleen xSunshineee en Nyan openen nieuwe topics.
  - 16+ mag, maar hou dit een beetje netjes.

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast op 20 april 2013 - 1:00 ]


  16 - 09 - '17

  Volledige naam:
  Maya Loreen Smith
  Leeftijd:
  20
  Innerlijk:
  Maya is een brutale meid die zich van niks aantrekt, ze doet haar eigen zin en houdt zich aan geen enkele regels. Ze vindt het leuk om mensen te kleineren en stiekeme dingen uit te steken. Als ze in fout is steekt ze de schuld graag op een ander en gaat er dan meteen vandoor. Ze is één van de beste in liegen, als iemand haar niet gelooft wil ze diegene graag pijn doen om haar wel te geloven al is ze niet meteen iemand die haar handen gebruikt, maar eerder woorden. Maya kan moeilijk sorry zeggen omdat ze altijd denkt dat zij gelijk heeft en niet de ander, dus verwacht ze altijd dat de ander als eerst sorry zegt. Verder houdt ze van flirten, uitgaan en met haar beste vriendinnen snode plannen uitvoeren.
  Uiterlijk:


  Extra:
  Maya heeft geen contact meer met haar familie, ze heeft deze zelf verbroken sinds ze begonnen is met stelen en haar familie hier niet mee om kon gaan.

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 19:48 ]


  16 - 09 - '17

  Mag ik een meisje?


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  DamnBieber schreef:
  Mag ik een meisje?


  Natuurlijk


  16 - 09 - '17

  mag ik een meisje reserveren?


  To love is to destroy.

  Volledige naam:Chiara Bella Love
  Leeftijd: (18-24)18
  Innerlijk:Chiara zal altijd doen alsof ze een vrolijke meid is. Daarachter zit natuurlijk een sluw en gemeen meisje. Ze heeft dus twee gezichten. De vrolijke: Zal altijd zeggen als er iets verkeerd is. Geeft domme antwoorden om er voor te zorgen dat niemand acher haar geheim komt. Deze zal ook nooit kunnen schelden en mensen pijn doen. Terwijl haar andere gezicht de Baddass: Iedereen wil bedriegen en erg grof overkomt. En je zo de huid vol zal schelden als je iets doet wat haar niet zint. Ze kan ook heel goed acteren. Haar vriendinnen zal ze nooit laten stikken. Ze maakt soms ook wel hinderlijke opmerkingen naar haar vriendinnen toe als ze vind dat ze dom doen. Als je haar karaktar wil beschrijven is ze een mix van al haar vriendinnen. Flirtig, Grappig, Grof en nog veel meer.
  Uiterlijk: (alleen foto is al genoeg)


  Chiara heeft honingbruine ogen waar iedere jongen wel voor valt en daar maakt ze ook aardig gebruik van. Verder heeft ze zwart haar tot haar schouderbladen en is ze getint. Ze is getint en daarom is ze erg gewild bij de mannen. Ze flirt ook vaak.
  Extra:Ze woont niet meer thuis want toen haar ouders doorkregen wat ze heeft gedaan hebben ze haar het huis uitgezet. Nu woont ze in een soort van slopenbuurt met drugsdealers en nog veel meer. Ze is niet echt heel slim maar wel slim dat ze weet hoe ze tewerk gaat.

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 20:14 ]


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  Volledige naam: Alicia Anabeth Rosefield (bijnaam Alice )
  Leeftijd: (18-24): 19 jaar ze verjaard in Augustus.
  Innerlijk:Ze is een goede actrice en houd er van de liegen. Ze is rap op haar tenen getrapt en kan heel erg grof overkomen. Ook heeft ze een probleem met vloeken ,want dat doet ze heel vaak. Alicia is ook een alcoholieker en kan dus niet zonder drank.Maar er zit ook een goed deeltje in haar.Ze is erg aardig bij haar vriendinnen en houd er wel van om mensen te helpen ,maar dat doet ze alleen als ze je goed kent.Ook is Alice een echte flirt en probeert ze zo erg veel mannen binnen te draaien. (rest in RPG)
  Uiterlijk: (alleen foto is al genoeg)


  Alicia heeft een lief uiterlijk ,maar schijn bedriegt. Alice heeft lang lichtbruin stijl haar en felblauwe oceaankleurige ogen. Ze heeft ook lichte sproetjes rond haar neus.Ze is redelijk lang zo'n 1m78 en heeft de gepaste vrouwelijke rondingen die goed in haar voordeel zijn.
  Extra: Alicia heeft een flat en woont daar met haar kat ,Catnip. Alice heeft een halfbroer,Adam ,hij is ook haar beste vriend,maar weet haar geheim niet.

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 21:57 ]


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  Volledige naam: Alyssa Sophia Katherine O'Malley
  Leeftijd: 20
  Innerlijk: Alyssa zegt alles wat ze denkt, ze is een enorme flapuit. Ze schaamt zich er ook niet voor, ze wilt liever dat mensen houden van hoe ze is. Ze is erg grappig, iets wat velen mannen charmeert. Ze is een goede danser en houdt er ook van. Ze is vaak op de dansvloer te vinden waar ze los gaat. Alyssa is een goede leugenaar, zonder blikken of blozen vertelt ze de ene leugen na de andere. Maar dat moet ook wel, het is de tweede moedertaal van haar en haar vriendinnen. Alyssa houdt van aandacht van mannen, ze flirt dan ook veel. Alyssa is naar haar vriendinnen toe wel heel trouw, ze voelen voor haar aan als familie. Alyssa is ook erg slim, iets wat helpt bij het stelen van spullen. Ze gaat snel en handig te werk. Ze is meestal ook het brein achter de plannen.
  Uiterlijk:
  Adriana Lima
  Het eerste wat aan Alyssa opvalt is haar gifgroene ogen die door je ziel heen te lijken kijken als ze je aanstaart. Verder heeft ze zwart haar en witte rechte tanden. Ze heeft een gemiddelde lengte van 1,73 meter.
  Extra: Alyssa heeft vroeger geleden aan anorexia, maar is er uiteindelijk weer bovenop gekomen. Al heeft ze nog steeds een erg mager postuur en houdt ze niet van vette dingen. Haar moeder is overleden toen ze nog maar twaalf jaar oud was.

  ik heb 'm al ingevuld haha. (:

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 20:13 ]


  To love is to destroy.

  Volledige naam:Michael Oliver Gabriëls
  Leeftijd: (18-24) 22 jaar ,hij verjaarde onlangs.
  Innerlijk: Michael is een rechtvaardig en aardig persoon.Hij houd ervan zijn neus in andersman zaken te steken en zit niet voor niets bij de politie.
  Hij is erg sociaal en heeft niet graag dat mensen tegen hem liegen. Verder is hij ook erg sportief en doet hij in zijn vrije tijd aan hardlopen en fitniss.
  Michael is ook echt duidelijk,Het moet altijd zijn zoals hij zegt. Hij heeft graag orde en kan dus niet tegen een warboel. Hij houd er niet van als mensen elkaar beoordelen alleen vor het uiterlijk,hij vind personen bijzonder om hun innerlijk.
  Uiterlijk: (alleen foto is al genoeg):
  Hij heeft donkerblond/Lichtbruin haar en bambi bruine ogen die een licht goude fonkeling geven als er licht in schijnt.
  Michael is 1m 86 lang en heeft een redelijk gespierd lichaam,door veel te trainen.
  Extra: Hij werkt bij de politie .

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 21:56 ]


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  Ik zet alles er even bij en damn die Michael is knap xp


  16 - 09 - '17

  Leuk idee! Mag ik het laatste meisje? Is al weer een tijdje geleden.


  "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

  AfterWinter schreef:
  Leuk idee! Mag ik het laatste meisje? Is al weer een tijdje geleden.


  Natuurlijk (:


  16 - 09 - '17

  Volledige naam:
  Kyle Williams
  Leeftijd:
  23
  Innerlijk:
  Kyle is een vriendelijke man, hij wou nooit stoer overkomen omdat hij dat ook nooit echt was. Hij trok wel meisjes aan, maar ging daarom zich niet stoer gedragen of heel anders dan hij is. Kyle lijkt over te komen als iemand die totaal niet gevoelig is, maar toch heeft hij een klein hartje. Hij is een behulpzame jongen en een jongen van zijn woord, als hij dus iets beloofd komt hij die belofte ook na. Hij behandelt iedereen met respect, maar als hij geen respect terug krijgt zal zijn respect ook minderen voor die persoon. Als je ruzie zoekt met Kyle zal hij eerder zijn vuisten gaan gebruiken dan woorden omdat hij die manier van verdedigen geleerd heeft door zijn vader. Ook neemt Kyle de meeste dingen erg serieus als het om zijn werk gaat, hij wil dat zijn werk goed gedaan wordt en dat hij niet faalt. Verder houdt Kyle wel eens van een feestje en natuurlijk van knappe meiden.
  Uiterlijk:  Extra:
  Kyle is erg trouw, daardoor heeft hij meestal lange relaties met meisjes, maar toch is hij altijd degene die het weet kapot te maken op één of andere manier. En hij werkt nog niet zo lang bij de politie.

  [ bericht aangepast op 3 maart 2013 - 22:54 ]


  16 - 09 - '17

  Volledige naam: Savannah Anna Delilah Duncan
  Leeftijd: Net 18 jaar
  Innerlijk: Savannah lijkt in het eerste opzicht erg onschuldig, iemand die geen vlieg kwaad doet. Echter het tegendeel is waar, ze is juist erg sluw, weet altijd alles en iedereen om haar vingers te winden en doet alleen dingen waar zijzelf en haar vriendinnen beter van worden. Ze is opgegroeid in een rijke familie, dus ze is er aan gewend om altijd alles te krijgen wat ze wil. Daardoor is ze ook zo goed in liegen en manipuleren, want dat deed ze erg vaak met haar ouders, om geld af te troggelen. Ook is ze door haar ouders heel netjes opgevoed, maar al gauw toen ze in de puberteit terecht kwam en haar vriendinnen leerde kennen, gooide ze al die etiquetten over de boeg.
  In eerste instantie is ze heel stil en afwachtend en bekijkt ze eerst de hele situatie, maar met vrienden is ze heel uitbundig. Geen enkele uitdaging gaat ze uit de weg, je leeft immers maar één keer en daar moet je het beste van maken. Ze houd van feestjes, jongens en geld.
  Uiterlijk:  Savannah heeft groene ogen, blonde lange krullen en ze is niet zo lang, 1.68 m
  Extra: Haar broer, die een probleem heeft met alcohol en gokken, is vaak haar slachtoffer.

  [ bericht aangepast op 10 maart 2013 - 14:00 ]


  "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

  Nog 3 jongens en we kunnen starten (:


  16 - 09 - '17

  Volledige naam: Nathaniel Ethan Johnson
  Leeftijd: 23
  Innerlijk: Nathaniel is een vriendelijke jongen die niet snel boos wordt. Maar als je hem boos maakt, dan is hij ook echt boos en niet bang om zijn vuisten te gebruiken. Vroeger deed hij veel aan vechtsporten waardoor hij weet hoe hij moet handelen. Degene die hem lief zijn beschermd hij zo goed als mogelijk, je moet ook echt niet aan zijn familie of vrienden komen, want dan krijg je met hem te maken. Nathaniel heeft een goede smaak qua kleding en op zijn vrije dag is hij meestal te vinden in het casino. Hij heeft een goede lichaamsbouw door het vele gewichtheffen in de sportschool waar hij een abonnement op heeft. Nathaniel komt uit een rijke familie die hem gestimuleerd had om het bedrijf van zijn vader over te nemen, maar zijn droom was bij de politie werken. Nathaniel is eigenwijs en volgt zijn intuïtie en is erg slim. Hij heeft vroeger ook een hoge opleiding gedaan. Nathaniel is ook erg sociaal en makkelijk in de omgang, hij heeft dan ook veel vrienden. Ook al zijn collega's kunnen het goed met hem vinden.
  Uiterlijk:
  Chace Crawford
  Nathaniel heeft een gespierde lichaamsbouw en is absoluut niet dik. Hij heeft donkerblonde warrige haren en knalblauwe ogen. Hij heeft een lengte van 1,85 meter.
  Extra: Nathaniel wordt door iedereen Nate genoemd, behalve als iemand boos op hem is wordt hij bij zijn hele naam genoemd. Door zijn ouders wordt hij wel altijd bij zijn hele naam genoemd. Hij werkt bij de politie. Vroeger heeft hij aan de drugs gezeten, maar nu is hij er helemaal vanaf.


  To love is to destroy.