I'm Sorry For Everything I Did.

Ik haat het wanneer ik die ene ben die vaak naar je luisterd, probeert er altijd voor je klaar te staan wanneer dan ook, ook wanneer we beiden problemen hebben. En ik op het punt sta uit te barsten. Je zegt dat ik de gene ben die niet naar je luisteren wilt. Je zou eens moeten weten hoe erg is mezelf haat voor het feit dat ik je dat gevoel geef, wanneer ik zie dat je zoiets denkt, of zegt tegen anderen. Net of alles wat jij mee maakt, mijn schuld is. Misschien had ik me nooit mogen inlaten met jouw problemen, een blindoek voor mijn ogen moeten doen, zodat wanner ik je elke keer pijn doe of een ander, wanneer ik weet dat ik totaal machteloos sta, niks voor je betekenen kan, doet me pijn.

Misschien als ik mijn ogen dicht had gedaan voor alles en iedereen om me heen, vroeger en nu, zou ik mezelf nooit met alle haat die ik in me heb mezelf haten wanneer ik in de spiegel kijk en mezelf vertel wat voor mislukt kind ik wel niet ben. geen nachtmerries hebben over mijn verleden. Zou de schaar of een mes er niet zo verleidelijk uit zien. Een scheermesje over mijn huid krassen of een volle bad nemen niet zo goed in de oren klinken. Nooit huilend briefjes schrijven om gedag te zeggen om ze vervolgens te verscheuren en te verstoppen zodat niemand ze zou kunnen vinden. Elke avond huilend in slaap vallen. Misschien als ik mijn ogen dicht had gedaan voor alles en iedereen om me heen, vroeger en nu.

Ik durfde het jou nooit te vertellen, en nu ik heb ik het gedaan, en voel ik me in de steek gelaten, ik weet dat je het niet zo bedoelt maar ik voel me zo verdomt alleen, ookal heb ik mensen om me heen. Dan wil ik jou zeggen omdat je zelf al genoeg problemen hebt, en ik niet wil dat je nog meer opgezadelt krijgt.

Maar wat ik nu nog even kwijt moet, mijn schat, is, dat ik van je hou met heel mijn ziel en zaligheid. Maar begrijp me niet verkeerd, het is gewoon dat ik weet dat ik je niet helpen kan, hoe graag ik het ook willen zou. Ik kan je ook gewoon niet helpen, jou je lasten van je wegnemen, omdat ik zelf ook met die problemen kamp. Ik wil net zo graag ver weg hier vandaan zoals jij toen wou, voordat ik jou mijn verhaal vertelde. Ik durfde je niks te vertellen, wetend dat alles wat ik zei niet meer geloofwaardig zou zijn. Hoe kan ik jou nou vertellen dat je mooi bent? Blij met jezelf moet zijn? Wanneer ik dat zelf ook helemaal niet ben.

Maar ik meen het schat, ik hou van je, en zal het mezelf nooit vergeven als er wat met jou gebeuren zou!

Reageer (2)

  • Cleverness

    Ze moet wel blij zijn met een vriendin als jij! (flower)

    1 decennium geleden
  • OpenOcean

    Die is goeeedd. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen