Dieren

Heb jij een dier?
Wat zou jouw dier denken als je hem of haar knuffelt?
Zou het denken Please zet me terug in mijn hok?
Of zou het denken als je het vlak bij je gezicht houd, ill wat een smerige adem .?
Adem is bij veel mensen niet fris en het dier kan het niet vertellen wat hij ervan vind, dat is best gemeen als je het aan mij zal vragen
Daarom worden dieren mishandeld mensen denken namelijk dat dieren zwak zijn mensen willen altijd hun zin krijgen dat is gemeen tegenover zo'n
Klein diertje jij bent voor dat dier een reus reuzen die adem zou ik niet hoeven ruiken en ik zou ook niet daardoor geknuffeld willen worden waarom zouden dieren dat wel willen dan? Als hij geen antwoord geeft als je tegen hem praat zou je denken he wat een stom beest terwijl hij NIET kan praten!
Daarom worden ze mishandeld wacht maar mishandel jezelf is kijken hoe leuk je dat vind ! 😤 Ik ben er tegen ik zelf heb zeven dieren waarvan k nu met mijn lieve konijn knuffel wat zou ze denken? Ik weet het en dat is de reden dat ik dit gedicht schrijf! MENSEN WILLEN HUN ZIN MENSEN KRIJGEN HUN ZIN DIEREN WILLEN HUN ZIN OOK WEL IS MAAR KRIJGEN ZE DIE NEE!!! Denk maar na over dit feit en probeer te voelen hoe je dier het voelt probeer hem te begrijpen!
Doe je dat niet stop dan met aandacht geven en breng hem naar een huis waar die het zelf fijn heeft als je echt van je dier houd tenminste! Ik maak zelf steeds de zelfde fout konnen dieren maar praten. In de mensen taal. Dat zou fijn voor hun zijn.

Reageer (1)

  • Kaeru

    Dieren kunnen ook praten....
    En trouwens, als ze iets niet zouden willen zouden ze het heus wel laten merken.

    Maar toch goed dat je mensen op deze manier er eens over na wil laten denken ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen