Dit moet ik gewoon even zeggen...

het is enorm erg wat er allemaal gebeurd is in België maar we mogen onze angst niet laten zien. Ik vind dit zo erg voor de mensen die ongewild gestorven zijn ze hadden misschien nog een heel leven voor zich een kind een baby een jonge tiener! Ik leef heel erg mee met België ook omdat ik er woon. Ik heb al veel foute dingen gedaan waarvan ik spijt heb maar als je even stilstaat denk ik dat er vele meer ergere dingen zijn als iemand die je berichtje niet gelezen heeft of zogezegd genegeerd heeft. Ik denk dat het beter is dat we allemaal is even stilstaan waar deze wereld naartoe gaat en dat doe ik maar toch zijn er mensen die zich zorgen maken om de kleinste dingen terwijl je moet genieten van de kleinste dingen want voor je het weet sta jij bij die bom en is alles voorbij!

dit is misschien geen gedicht en sorry daarvoor maar dit moest er gewoon even uit en ik weet niet waar ik dit anders moest plaatsen

Reageer (1)

  • sexkitten

    mooi geschreven, ik heb ongeveer iets in die aard gepost op mijn instragam. zelf ben ik ook Belg en ik kom van West-Vlaanderen. het was een zwarte dag voor België maar we mogen ons kopje echt niet laten hangen. Samen Sterk of gewoon: Tous Ensemble!

    #PrayForBelguim

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen