Kan je het accepteren dat mensen naar Tokio Hotel luisteren als jijzelf hen niet goed vind ?



Ja

Neen

Reageer (12)

  • Jumbie1corn

    ja. ik vind het juist leuk als ik een mede tokio hotelfan ontmoet

    1 decennium geleden
  • VivianSixx

    Iedereen heeft zijn eigen muzieksmaak, als iemand naar rap luistert (waar ik dus niks aan vind) maakt mij niet zoveel uit. anders zou iedereen hetzelfde zijn, en daar is ook niks aan. het gaat niet om watvoor muziek diegene luistert. ik ga met mensen om die hardcore, rap, nederlands talige muziek luisteren, terwijl ik zelf meer naar alternatieve bands luister. muziek speelt wel grote rol bij mij omdat ik er hoop en kracht uit haal, maar dat betekent niet dat ik alleen met mensen omga die ook alternatief luisteren. dat is mijn mening en doen : )

    1 decennium geleden
  • nezzeltjaah

    ik ben heel lang fan geweest,maar ik weet het nu niet meer ik ben niet egt meer fan maar ik luister er ook niet egt meer naar. Volgens mij geven ze ook geen concerten meer in nederland of wel??

    1 decennium geleden
  • Travelandbeliev

    Ik ben ook een fan!
    En ze noemen me de lolbroek van de klas :D
    Ze weten allemaal dat ik fan ben,en soms lachen ze daar mee,maar dat is vriendschappelijk zoals bijvoorbeeld: En dit weekend wel veilig gevreeen met Billie? meer is het niet!Ik praat er ook niet altijd over en soms maak ik er zelf wel eens een grapje over ;D

    1 decennium geleden
  • Vlriee

    Nee snijden doe ik ook niet hoor !!
    Het is niet omdat je fan bent van hun dat je jezelfd snijdt é ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen