titel voor een verhaal.....

heei,
ik schrijf samen met een vriendin een verhaal, we vinden het heel leuk en zijn ook al best ver we hebben alleen 1 probleem we hebben nog geen titel.
Inmiddels hebben we wel wat titels bedacht, maar we weten niet welke het leukste is. Zullen jullie alsjeblieft op deze poll willen stemmen? Jullie zullen ons erg heel erg blij mee maken, alvast heel erg bedankt.

We zullen nog even vertellen waar het over gaat.
het verhaal gaat over een tweeling Jessy en Jade, Jessy is al een tijdje verliefd op hun beste vriend Charley. Als ze elkaar zoenen gaat het ineens erg slecht met Charley, hij komt in een coma terecht door zijn verwondingen, die hij bij een loosbrandalarm op loopt. als Charley in het ziekenhuis ligt ontmoet Jade Jake een aardige jongen die vroeger is misshandelt door zijn vader, die zit inmiddels in een inrichting. Als Charley overlijd vlucht Jessy naar hun zus Molly in londen. Niemand weet waar ze is, op de dag van Charley's begravenis komt Jessy uiteindelijk te laat maar ze komt wel. Ze voelt zich steeds vaker eenzaam en heeft soms gewoon even geen zin meer in het leven. Jade is inmiddels super verliefd op Jake. Als Jade zwanger raakt van Jake, vlucht Jake ineens weg.



life lesson

de eenzame gebeurtenis

het kan raar lopen

alleen maar toch samen

ik laat je niet alleen

teen twins

you know that love you

together is better than alone

Reageer (1)

  • Feathertail

    Staat her er al op?
    Ik wil het lezen!
    Het lijkt me echt wel leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen