Welk verhaal moet ik schrijven?

welk verhaal trekt jou het meest aan en wil je het graagst lezen.

1. The mysterious adventure.[/b]
Clara is de vriendin van Alex, de grootse adventuur ooit. Hij heeft zo vaak al dingen meegemaakt, maar nu wilt hij samen met Clare. Maar het probleem is dat zij bang is voor de buitenwereld en ook 24/7 binnen zit. Ze zit de hele dag Alex zijn avonturen te beschrijven en maakt er boeken van die het goed doen. Maar als Alex plotseling verdwijnt en vermist raakt, kan Clara niet meer dan heb zoeken en begint ze aan haar grootse avontuur ooit. Ze moet naar buiten, en haar angst overwinnen voor haar geliefde.

2. Catfish, the orther story behind
Megan heeft een internet relatie met een jongen Jimmy (Jim). Ze kennen elkaar al 2 jaar en Megan is berijd om Jim op te zoeken. Alleen de waarheid is dat de persoon die Jim voordoet is niet Jim zelf. Integendeel is het een meisje die bij het zusje van Jim in het voetbalteam zit. Erika, de echte vriendin van de echte Jim,komt hier achter, en probeert Megan te redden van deze hartverscheurende leugen. Alleen wat Erika probeert te doen voor haar, zorgt alleen maar voor nieuwe veranderingen, met name Jim.

3. Badass
Jane, Danielle en Noah vormen samen het problemen groepje van het afgelegen dorpje 'Town Low' in midden Amerika. Wanneer een nieuwe leerling Jenna MCloud naar hun dorp komt en zich wil aan sluiten aan de groep breekt er chaos uit, maar Jenna blijkt een kant te hebben die Jane niet kent. Jane leert Jenna hoe ze sterk in de schoenen moet staan, terwijl Jenna steeds maar problemen met zich mee brengt. Danielle en Noah zien dat hun leidster veranderd en zien Jenna als de slechterik. Samen proberen ze Jane de oude terug te krijgen, al moeten ze soms zware risico's nemen...



Foto bij poll

The mysterious adventure.

Catfish, the orther story behind

Badass

Reageer (1)

  • ElijahPTV

    eigenlijk wil ik ze allemaal shav! maarja haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen