Welk verhaal spreekt jullie het meeste aan?

-Tactical Space:
Een science-fiction verhaal in de ruimte,
het hoofdpersonage Enak Higgs is een soldaat die voor de Menselijke alliantie Nova vecht. Het verhaal begint tijdens een conflict tussen de Nova en de Eclipse (vijandelijke Menselijke factie). Enak wordt ingelijfd bij een speciaal team door de Galactische Raad en wordt er op uitgestuurd om grootse problemen op te lossen. Tijdens zijn missies komt hij tal van nieuwe levensvormen tegen en maakt het begin van een galactische oorlog mee.

-Human Evolution:
De mensheid heeft zijn geschillen opzij kunnen zetten en heeft de mogelijkheid om tussen de sterren te reizen verwezenlijkt. Ze hebben dozijnen planeten gekoloniseerd en zijn een gouden era tegemoet gegaan. Maar hun dromen, hoop en macht eindigen wanneer ze een onbekend vijandelijk ras tegenkomen die de mensheid aanvalt. Planeet na planeet valt terwijl de mensheid machteloos moet toekijken hoe hun machtigste wapens falen tegen hun meer geavanceerde aanvallers.

De mensheid maakt een schokkende ontdekking, een stuk technologie van een oud ras. Ze vinden afdrukken voor wapens, schilden en motors om hun ruimteschepen te versterken. Tevens vinden ze ook een kaart waarvan ze denken dat deze de sleutel zal bieden om de oorlog te winnen of te beëindigen.

-Endwar 2034:
Endwar 2034 is een verhaal over een Russisch team van speciale soldaten die een organisatie moet opsporen en ontmantelen om een Derde Wereldoorlog te vermijden. Wanneer ze falen en de oorlog begint proberen ze er alles aan doen om de waarheid aan het licht te brengen om de oorlog die het einde voor de mensheid kan betekenen te beëindigen.

-War of Crowns:
Een fantasyverhaal die kan vergeleken worden met 'A Song of Ice and Fire' (ook wel bekend als 'Game of Thrones').
Het continent Aeros is verdeeld onder 5 koninkrijken die allemaal trouw zweren aan koning Thobar. Bij zijn dood is er geen enkele mannelijke troonopvolger waardoor de vraag ontstaat wie de troon krijgt. Een oorlog ontstaat om dit te beslissen. Thobar's dochter, Valeria (ook wel bekend als de Witte Prinses), eigent de troon van het koninkrijk van haar vader en neemt deel aan de oorlog als enige rechtmatige eigenaar.

Het verhaal zal zich afspelen van meerder perspectieven om meer inzicht in de wereld ervan te geven.



Tactical Space

Human Evolution

Endwar 2034

War of Crowns

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen