PWS: Interesseert een piratenverhaal je?

Voor mijn profielwerkstuk ga ik een boek schrijven, en wel een historisch fantasyboek.

Ik wil graag terug naar de tijd van de piraten waar een meisje van adel wordt uitgehuwelijkt aan een man voor het behoud van haar vaders bedrijf. Voor dit huwelijk is echter ook de traan van de zee beloofd, een ketting waar veel over wordt gefluisterd. Het probleem is alleen dat de hoofdpersoon de ketting al heeft weggegeven aan een jeugdliefde die ze sinds die dag niet meer heeft gezien. Wanhopig stort ze zich in een avontuur in de hoop haar vaders bedrijf te herstellen.

Nu ben ik heel slecht in omschrijvingen en hoop ik echt dat ik dit ooit beter ga kunnen dan nu :$

Update:
Ik zoek ook nog mensen die mij hiermee willen helpen, dus af dn toe een hfdstk kan sturen en dan ook feedback krijg!



Ja ik zou dit verhaal wel willen lezen.

Nee, ik zou dit verhaal niet willen lezen omdat ik piraten niks vind. (indien deze keuze, wat zijn dan wel leuke onderwerpen? (geen dystopia's, die zijn inmiddels cliché naar mijn mening))

Nee, ik zou dit verhaal niet willen lezen omdat ik het plot erg cliché vind (indien deze keuze, graag vermelden waarom!)

Reageer (4)

  • ELEUTHER0MANIA

    Het lijkt me een heel tof verhaal!
    Zoiets is sowieso al wel orgineel, maar zoals Helianthus al zei: de schrijfstijl moet ook aanspreken natuurlijk.

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Ja heel graag. (:
    Ik vind piratenboeken echt héél tof (mijn eigen boek gaat er ook deels over :p) en er zijn er jammer genoeg maar weinig. (:

    9 jaar geleden
  • Vulgrim

    Ik vindt piraten altijd wel een leuk onderwerp in een verhaal, dus daar is niks mis mee. Het ligt dan ook vooral aan de schrijfstijl of ik het verhaal zelf zou lezen. Als de schrijfstijl me niets aanstaat, dan ga ik het verhaal niet lezen omdat ik er dan niet in kan komen.
    Ik heb nu op 'Ja,' geklikt, maar ik kijk altijd eerst even het eerste hoofdstukje of het me trekt.

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Het klinkt wel als een heel leuk verhaaltje, maar ik hou niet zo van historische romans. Maar ik ben er zeker van dat er mensen zijn die dit juist heel graag lezen. Ik denk dat je vooral moet doen wat jij wilt. Laat je vooral niet afschrikken omdat ik het niet zou lezen, want het lijkt echt wel heel leuk voor mensen die zich hierin interesseren.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen