Wat voor story zal ik schrijven?

Ik heb een paar ideeën voor mijn eerste story op dit account. Maar ik wil graag ook weten wat jullie leuk zouden vinden (:
Als jullie ideetjes hebben, laat ze maar weten. Ook vind ik het leuk om te weten wat jullie van déze ideeën vinden.

Ik ben nu bezig met optie 1.



1. Een meisje wordt wakker op een boot. Ze weet niks meer, alleen dat ze op een slavenschip naar Europa zit. Wat is er gebeurd? Ze begint aan de gevaarlijke zoektocht naar haar eigen identiteit... ~Deze is bezig~

2. Katie gaat naar Hogwarts. Daar wordt ze ingedeeld bij Slytherin, heel onverwachts. Ze maakt kennis met Severus, maar is stiekem verliefd op James Potter. Een dramatisch liefdesverhaal over keuzes maken en vriendschap.

3. Als Madame Rosmerta plots overlijd, erft haar dochter Caroline het café. Maar ook anderen hebben interesse in de zaak. Caro probeert met al haar kracht de winkel te beschermen, maar is dat verspilde moeite of heeft het meer betekenis?

4. Inmiddels zijn alle dooddoeners in Azkaban overleden, totdat er nog iemand opduikt. De laatste dooddoener, die met zijn laatste krachten de droom van zijn oude meester probeert waar te maken. Daarbij wordt hij geholpen door de geest van een oude bekende...

Geen van deze dingen, wat zou je dan wel leuk vinden?

Reageer (7)

  • HeilenaLipperts

    2 lijkt niet echt iets al te speciaals. Er zijn al zoveel romantische en dramatisce verhalen op het internet. Doe de vierde optie, die klinkt spannender!

    8 jaar geleden
  • inktzwart

    1. Gewoon omdat er al zoveel HP fanfictions zijn, dus denk ik dat een OP interessanter is.

    8 jaar geleden
  • Flux

    De eerste sws, maar ik ben wel vaker voor OP dan FF. En dit idee klinkt ook wel erg spannend. (:

    8 jaar geleden
  • Quirell

    2! Hogwartssss (flower)

    8 jaar geleden
  • SlytherinQueen

    Ik heb voor 2 gekozen maar 4 lijkt ook mega leuk! x

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen