Wat vinden jullie van veganisme?

Veganisme = het niet eten van vlees, vis, gevogelte en alle dierlijke producten zoals eieren, koemelk, etcetera.



Onzin, en ook helemaal niet goed voor je

Ieder zijn ding, zelf zou ik het niet kunnen

Ik ben zelf vegan

Reageer (5)

  • AmeranthaGaia

    Ik vind het geen onzin en het wel goed. Zelf probeer ik er wel wat meer op te letten, maar ik ben het niet. Wel eet ik twee keer per week vegetarisch en een keer vis. Ik vind wel dat mensen erop moeten gaan letten wat voor leven het dier op hun bord gehad heeft, maar wel moet opletten dat je zélf de nodige voedingstoffen wel opneemt. Anders kan je zelf dood gaan - gedramatiseerd, maar oké - en kom jij niet op iemands bord terecht. Datis nog meer zonde. Geen idee waarom ik dit alles zeg, maar het punt is dat half vegetarisch prima is. Misschien wel beter dan vegetarisch alleen, want dat kan ongezond zijn.

    7 jaar geleden
  • Rubin

    Ik vind het geen onzin, maar wel dat veganisme erg ver gaat. Als veganisten dat kunnen volhouden, mij best, maar lijkt me toch erg moeilijk om gezond te blijven zo. Dan moet je denk ik veel vervangproducten gebruiken. :p

    7 jaar geleden
  • OpgeroldEten

    Ik zou het geen onzin willen noemen. Als je goed oplet met wat je eet kan je al je vitamines en mineralen alsnog binnen krijgen ook al eten geen dierlijke producten.
    Ik snap bij sommige mensen de beweeg redenen echt wel aangezien veel van onze dierlijke producten verpest zijn met troep om het beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan hormonen. Sommige mensen reageren daar nu eenmaal niet zo goed op.

    7 jaar geleden
  • Vargas

    Onzin inderdaad. (:

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Bull. ^^

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen