Quizlet?

Hoi, allemaal. Ik ga een verhaal schrijven en dat wil ik graag uitbrengen als boek. Maar de vraag is: moet ik het op Quizlet zetten en zo ja, de hele versie of de korte versie. Of juist de extra lange versie?

Smile gaat over het vijfentwintig jarige meisje Parker, wie fotografeert bij de familie in de stad waar ze woont. Wanneer ze voor de tweede keer voor de familie Rousseau moet fotograferen, valt ze flauw. De familie brengt haar naar dokter Jessie Blake, die haar in zijn armen neemt om haar beter te maken. Het blijkt dat ze bloedarmoede heeft en moet ijzertabletten slikken.
Jessie verteld haar over de famile Fontaine, die graag een fotoshot willen. Parker is zeer geïnteresseerd en belt ze op. Ze maken een afspraak. Alles gaat goed. Tot Parker de foto's moet uitprinten. Ze ziet op de foto een schilderij van de familie, alleen dan met een klein meisje.
Wanneer Parker de familie vraagt over het meisje, krijgt ze te horen dat het meisje is weggenomen, omdat de ouders haar zogenaamd zouden hebben mishandeld.
Jessie schrikt hiervan, als hij het hoort en samen proberen ze het nieuws, de dossiers en getuigenissen op te nemen om het meisje terug te krijgen in de familie.
Maar een verhaal is pas een verhaal, als er iets niet klopt.

Laat alsjeblieft een reactie achter over wat je van het verhaal vind! (flower)



Ja, met dezelfde versie.

Ja, de korte versie.

Ja, de verlengde versie.

Nee, breng het maar uit.

Nee, maar misschien wel een soort van verhaal dat er op lijkt. (?)

Reageer (1)

  • Duendes

    Als je het wilt uitbrengen is het niet handig om de hele versie op Q te zetten! Dan kan je beter een soort andere versie doen, of een paar mensen vragen als proeflezers (:

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen