Wat is het leukst om te lezen?

Hoi, ik begin met een nieuw boek, omdat "Onbereikbaar" al bijna af is. (Onbereikbaar was een probeersel, net als een boek dat ik eerder heb geschreven.) Ik heb een paar ideeën voor een nieuw verhaal en ik wil even weten welke jullie het beste vinden. Het kan trouwens zijn dat er vreselijk stomme ideeën bijzitten, laat het me dan ff weten.

Optie 1: Buitenaardse liefde
Lynn is een normaal meisje uit Amsterdam. Ze gaat naar school en heeft een alledaags tienerleven. Als haar vader, die wetenschapper is, een methode ontdekt om naar verre planeten te reizen, vraagt hij zijn dochter om proefkonijn te zijn. Lynn is er dolenthousiast over. Als er bij het experiment iets mis gaat en vaders raket wordt afgeschoten op een verkeerd moment, vliegt Lynn naar de nog niet ontdekte planeet Melchior. Op Melchior leven rare wezens die Hoba's heten. De Hoba's zijn heel vriendelijk en kronen Lynn tot hun koningin. Lynn raakt bevriend met de raarste Hoba's en leeft een geweldig leven op Melchior, dat beter is dan haar gewone leven. Als astronauten haar vinden, moet ze een belangrijke keuze maken. Wil ze weg of blijft ze voor eens en altijd op Melchior?

Optie 2: Niets is wat het lijkt
Mike heeft een leven vol problemen. Zijn vriendin heeft het net uitgemaakt, zijn beste vriend zit in de drugshandel en zijn gezin zit diep in de schulden, omdat zijn vader bij zijn moeder is weggegaan. Dan opeens gaat het weer goed met het financiële leven, doordat zijn moeder een baan heeft gevonden waarvoor ze vaak weg is van huis. Ook zijn beste vriend is bezig met stoppen en hij ontmoet een nieuw meisje die hij heel leuk vindt, Tessa. Als alles weer lijkt goed te gaan, valt zijn leven weer in duigen als hij erachter komt dat alles met elkaar heeft te maken en het erger was dan het leek.+



Optie 1

Optie 2

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen