Welke witch ben jij????

Je kent vast wel Witch, nou dan wil je ook wel weten welke witch jij bent. Ben je Cornelia van de aarde, of een van de andere. Doe de test en kom erachter!!!!

Mogelijke uitkomsten

Taranee (35 x uitgekomen)

Taranee is de wachter van het vuur. Als je op haar lijkt ben je aardig rustig, opvlammend en best slim. Maar je bent in iedergeval een vurig typ!!!

Will (50 x uitgekomen)

Een geboren leider, al zul je dat misschien niet altijd weten of laten merken. Je bent wat rustig maar je weet wel wat je moet doen als er paniek uitbreekt. Een fijne en betrouwbare vriendin, dat ben jij!!

Cornelia (24 x uitgekomen)

Jij bent Cornelia, de wachter van de aarde. Je weet altijd waar je op je plek staat en staat altijd klaar voor je vriendinnen. Wel kan je niet zo goed tegen mensen die het leven niet serieus genoeg neme (water bijvoorbeeld ;)) Maar met jou instelling kom je er wel, ga zo door!!!!!

Hay Lin (23 x uitgekomen)

De wachter van de lucht. Jij bent over het algemeen altijd vrolijk en weet iedereen op te beuren. Je bent positief ingesteld en mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn. Je bent daardoor wel alleen makkelijk te gebruiken door mensen om je heen. Laat niet over je heen lopen!!

Irma (35 x uitgekomen)

Het water is jou element, en wees vooral niet bang omdat te gebruiken. Jij bent een vrije vogel en niet bang voor nieuwe dingen. Je bent na een tijd toe aan verandering en vindt dat de hele wereld maar moet lachen. En onthoudt: LAch naar de wereld dan lacht de wereld naar jou!!!

Orube (8 x uitgekomen)

De kracht van een krijgster!! Jij bent een beetje een buitenbeentje en hebt je plek nog niet echt gevonden. Maak je maar geen zorgen dat komt vanzelf. Je moet zorgen dat je niet gepest wordt, maar als je je krachten naar buiten laat gaat dat niet gebeuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Theartoflife

    will.. precies mij xD maarja.. ik blijf liever stil op de achtergrond en wacht en wacht en zeg niks en wacht alleen maar.. ik zeg niks terug als mensen me uitschelden tenzij ik op zn minst chagarijnig ben.. o_O dan motten ze uitkijken o_O

    1 decennium geleden
  • Billislekker

    wat is de kracht van Orube dan? Net zoals de kracht van Irma water is weetje xD

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Hay lin, die vind ik ook het leukst :)

    1 decennium geleden
  • paganist

    WILL!! Yee!

    1 decennium geleden
  • xXWillXx

    Yes Will!!(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?