Op welke KSE'er lijk jij ???

De middelbare school in Etten-Leur heeft veel leerlingen!! Maar er zijn natuurlijk wat leerlingen die wat slimmer én knapper én leuker zijn dan de anderen. Op welke KSE'er lijk JIJ nu het meest??? wil je dat weten, nou doe dan snel deze quizlet!!!

Mogelijke uitkomsten

Djewan (11 x uitgekomen)

Je lijkt op: Djewan... Hier kun je trots op zijn. Djewan is een slim en knappe jongen van de KSE (h) Ook kan hij een aardig staaltje voetballen!! Daarnaast is hij een trotse fan van Ajax Amsterdam ( binnenkort zien we hem daar ook voetballen (y) ). Neem een voorbeeld aan hem een wees trots dat je op 'hem' MAG lijken ;)

D'Josja (5 x uitgekomen)

Je lijkt op: D'josja !!! Deze jongen is een relaxe gozer die veel meisjes kan krijgen!:P hij woont in Zundert dus moet steeds ver fietsen. Daarnast kan hij ook al een aardig staaltje voetballen !! Hij speelt overigens bij de Knvb 013 en misschien binnekort ook wel bij NAC....

Coen (0 x uitgekomen)

Je lijkt op: Coen!! Coen is een grote kerel die de meisjes wel ziet zitten. Na de lessen komen de meisjes op hem afgestormd! Verder is Coen ook nog slim want hij zit op VWO! Ja,ja en als slot is hij ook nog Nederlands Kampioen speerwerpen geworden (y) Dus wees trots dat je op Coen lijkt !!

Harris (0 x uitgekomen)

Je lijkt op: Harris!! Harris is ook een relaxe gozer (y) hij speelt bij Willem II dus dat zegt al veel !! Daarnaast kan hij de meiden ook niet weerstaan whahaha :P

Ralph (0 x uitgekomen)

Ja,ja je lijkt op: Ralph ... Dat is niet mis :P Hij heeft momenteel met Wendy !! Ralph is een knaap die speelt bij DSE D1.. Hij kan dus ook al goed voetballen !! Daarnaast is hij een trouwe supporter van NACC !! ;)

Bas (0 x uitgekomen)

Je lijkt op: Bas.. Ook wel Mr. Fireman genoemd! Bas zit op hockey !! Maar hij kan ook voetballen ;) Het is een lange boyy met blond haar en grote humor.. en!! Hij houdt heel veel van koekjes eten :P

Joey (0 x uitgekomen)

Je lijkt op : Joey !! Leidering zoals hij ook wel wordt genoemd. Is ook niet de domste. Hij zit ook op VWO en speelt ook voetbal bij DSE D1 ! ;) Daarnaast houdt hij ervan om Coen te pesten !!

Marcus (0 x uitgekomen)

Je lijkt op: Marcus.. Marcus is een kleine boyy. Ook hij zit op Hockey maar kan ook goed voetballen!! Verder zit hij op VWo (y) niks mis mee dus !! ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Noah98

    Djewan...Alleen..ik ben een meisje:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?