You're a angel in the hell [1]

Dit is dus mijn eerste Quiz dus pleas zeg wat je er van vind.

Je heet Roxanne en je bent 14 jaar, je bent dakloos. Je vader en moeder hebben je 13 was het huis uitgezet en zijn zelf verhuist. je weet dus niet waar ze zijn. Eigenlijk wil je ook echt niet terug..

Mogelijke uitkomsten

Jahh (24 x uitgekomen)

^ zo zie je er uit :P [alleen een klein beetje jonger ;)] ^

je loopt door een donkere straat. Je bent een beetje bang maar je weet niet waarvoor. Opeens voel je een hand op je schouder. Er gaat een rilling door je heen en je probeert te schreeuwen. Je doet je mond open maar er komt geen geluid. Als je het nog eens probeert komt er een klein piepje uit je mond. Er schijnt een beetje licht in de straat en nu zie je dat er een man voor je staat. hij doet snel zijn hand voor je mond. dan pakt hij een soort doekje en stopt het in je mond zodat je niet kan praten. hij doet er ook een doek omheen dat het goed vast blijft zitten. Man: ssst.. niet schreeuwen. Je luistert niet en probeert weer te schreeuwen, wat niet lukt door het doekding in je mond. Dan zie je dat de man een mes heeft. je houd meteen je mond. Man: doe wat ik zeg en ik zal je niet bezeren. Je knikt. Man: doe je rok uit. je schrikt je dood, wat.. hij.. wil hij dat je je uitkleed. je doet je rok uit en daarop volgen je andere kleding. de man duwt je in een hoek en je gilt. Man: Hou je mond! hij haalt weer een mes erbij. je arm doet heel zeer. je kijkt er een beetje naar. Je arm staat een beetje scheef. De man doet zijn broek uit en Hij komt in je. Je probeert hem weg te duwen maar opnieuw pakt hij het mes. je gilt en je voelt iets pijnlijks aan je been. Hij heeft een grote snee in je been gemaakt. Man: Nou je mond houden! hij gaat verder en naar een tijdje gaat hij weg. Man: Als je dit aan iemand vertelt dan word je leven een HEL! je schrikt wakker. Deze droom heb je nu al de hele week. Je begint te huilen. waarom heb jij dit nou meegemaakt. Je droomde steeds van die ene keer, die keer dat je daar liep en dat die man je verkrachte. Je wou dat je alleen maar daarvan droomde. maar dit was niet alleen een droom, dit was ook nog eens echt. al dagen gaan die ene zin door je heen. het gene wat hij als laatst zei: Als je dit aan iemand vertelt dan word je leven een HEL!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Break

    jah heftig

    1 decennium geleden
  • Esemesje

    Mooi verhaal

    1 decennium geleden
  • xLollyPop

    Heftig =O

    1 decennium geleden
  • Esemesje

    bedankt voor je tip

    1 decennium geleden
  • xForeverMy

    berigtjuhhs en tips zijn altijd welkom en bij geld de gouden regel, berigtjuh plaatsen is berigtjuh als de volgende af is.. :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?