Welke forummer ben jij?

Er bestaat op een afgelegen plekje op internet een heel fout forum, welke bezocht wordt door eigenaardige doch kleurrijke persoonlijkheden. De vraag is... welke forummer ben jij?

Mogelijke uitkomsten

bertha531 (6 x uitgekomen)

Je bent vriendelijk maar aardig, rustig maar kalm, conservatief maar behoudend. Zoals jij neuspeutert is er geen één... jij bent bertha531!

Theo Fout (15 x uitgekomen)

Jij hebt een karakter van eikenhout, jouw aanmerkingen nemen wij meestal met een korreltje zout. Wij weten niet altijd precies wat jou bezighoud, je wartaal spreekt je in alle eenvoud. Wij spreken je desondanks aan in majesteitsmeervoud, want je hebt dan misschien een kleine tic, maar toch ook een hart van Goud. Jij bent THEO FOUT.

Tijgertje (10 x uitgekomen)

Wie af en toe in darkrooms komt die kent deze perverse hijger. Ze is zo lief als een musje, maar zo geil als een purperreiger. Ze neukt het liefst in de tuin, of op een aanlegsteiger; ze zorgt voor seks in het huis en is verder een zwijger…. Jaja…jij bent …TIJGER!!

Linda (6 x uitgekomen)

Je bent lief, maar ook koppig en eigenwijs, jou maken ze over het algemeen niets wijs. Van deze Quizlet ben jij waarlijk de hoofdprijs. Met jou wil iedereen een droomreis, jij bent LINDA, de moeder van Gijs.

Lebon Simon (11 x uitgekomen)

Jij bent terughoudend en staat liever aan de zijlijn. Je bent romantisch en kickt op zielepijn en je posts zijn soms plotseling vol venijn. Suicidaal als de nete, of is dat maar schijn... Beste vragenlijstinvuller, hoe voelt het nou... om SIMON LEBON te zijn?

Dorien (20 x uitgekomen)

Je bent vaak afwezig maar toch graag gezien, voelt je het prettigst bij hetzelfde stramien. Je liefde voor Chriz is hopeloos en clandestien, want je krijgt die gozer toch nooit te zien. Je hebt een neiging naar verslavingen maar je uiterlijk verdient een tien. Jij bent de prinses van Madurodam, jij bent Dorien!

Jutta (7 x uitgekomen)

Je was een zeurkous en een tutje, tegenwoordig leef je liever met Tijgertje in de kroeg, in je eigen hutje. Nooit depressief, nooit in een putje, wel het imago van een eigenwijs huppelkutje. Onmisbaar op ieder forum, jij bent een Jutje!!

Deenigeechtechriz (8 x uitgekomen)

Je hebt schijt aan alles en iedereen. Je liefst leef je helemaal alleen. Creatief ben je een fenomeen, soms ben je een beetje gemeen. Je hebt het profiel van DEENIGEECHTECHRIZ, dat herken je toch meteen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • CookieThief

    snpate er niet veel van
    mja..
    ik had..
    deenigeechtechriz
    ofzoiet..
    mja..als ik er iets van zou snappe: leuke quiz :D
    Kuss.

    1 decennium geleden
  • Will

    Ik snapte er eigenlijk niks van. Heb maar wat in gevuld, maar ik ben Dorien.

    1 decennium geleden
  • Dulicious

    Vaag..de helft snapte ik bijna nie!!!!
    Maak iets normaals jah!:@

    1 decennium geleden
  • DANIQUEJE16

    oh sorry dat ik tsssss zei maar deze quiz is zo vaag!!!
    maar dan ga je niet bij mijn quizen zo idioot reageeren want dan ga ik ook idioot reageeren!!!!

    1 decennium geleden
  • Ylente

    Vaag..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?