Heb jij het in huis om topmodel te worden??

Doutzen Kroes heeft het, "Hollands Next Topmodel" winnaressen Sanne en Kim hebben het ook: Het is iets tezamen met een goed lichaam en een goede uitstraling, dat normale meisjes tot topmodels maakt. Heb jij het in je om de volgende winnares van "Hollands Next Topmodel" te worden?
Quiz it!!

Mogelijke uitkomsten

Tweelingzusje van Doutzen Kroes! (26 x uitgekomen)

Zozo, jij bent een geboren catwalk-koningin! En dat weet je ook. Goed zo, want zonder zelfvertrouwen kun je het wel schudden in het wereldje van topmodellen en modeshows. Dat je weet wat jouw sterkte - en zwakke punten zijn is ook een voordeel hoor. Doutzen mag wel oppassen. De catwalk wacht op jou!

Niet op de catwalk.. (1 x uitgekomen)

Pssst, even onder ons: Een kans op de eerste plaats bij 'Hollands Next Topmodel' heb je niet. En als je eerlijk tegen jezelf bent, weet je, dat je ook niet op de tweede of derde plaats landen zult. Je ziet er goed uit, maar dat is niet alles wat je nodig hebt, om een succesvol model te worden. Discipline en doorzettingsvermogen zijn net zo belangrijk - daar moet je nog aan werken. Als je goed je best doet, heb je kans dat jij ooit op de (nu nog) lege catwalk komt te staan.

(Amateur) Model.. (40 x uitgekomen)

Jij hebt talent! Ja, echt, alleen weet je nog niet precies wat je wilt. Of is het soms zo dat je het wel weet, maar dat je het nog niet aandurft om de kans op een modellencarrière serieus aan te grijpen? Durf het aan. Je zutl eigenschappen meenemen, die je helpen je droom te verwezenlijken. En laat je vooral niet door anderen ontmoedigen. Je kunt het en je moeite word beloond.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?