"Welke DeMislukteTijdreis held ben jij?"

Ken je de film De Mislukte Tijdreis al? Een leuke maar spannende film over 4 vrienden met ieder een eigen verhaal. Wil jij testen of je er een echte fan van bent! Kijk voor meer informatie over DMTR op http://irjano.websitemaker.nl/demisluktetijdreis.


Doe deze Quizlet en kijk van welk personage je het meeste weg hebt!

Mogelijke uitkomsten

Abdoel (19 x uitgekomen)

Jij bent een echte Abdoel.

Abdoel werkt in het lab van Fred en hij kan er helemaal niks van. door hem is ook de teleporteurmachine kapot gegaan. Abdoel werkt nu al een hele tijd bij Fred en hij kan er nog steeds helemaal niks van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maud (16 x uitgekomen)

Jij bent Maud!

Maud is een slimme meid die altijd de uitvindingen van prof. Fred uittest, helaas zijn ze altijd mislukt. Maar Maud blijft de uitvindingen net zolang testen totdat er eens eentje lukt...

Prof. Fred (3 x uitgekomen)

Jij bent prof. Fred.

Fred is een professor die altijd mislukte uitvindingen maakt. In deel 2 maakt hij een uitvinding op een niet zo'n goed moment. Abdoel is de Laboratorium assistent van Fred.

Job (2 x uitgekomen)

Jij bent Job!

Job is de grote broer van Maud en niet zo heel erg slim. Hij haalt namelijk altijd vieren. De bijles heeft al een keer geholpen. Na de bijles heeft Job al 'n 10! gehaald. En hij wordt maar slimmer en slimmer...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?