(L) georg 25

Maken mensen! maar je moet wel eerst de andere hebben gedaan!!:D

Mogelijke uitkomsten

NEE (0 x uitgekomen)

nope

miss (1 x uitgekomen)

nouw je moet nu wel je best gaan doen dan :P hea...:"D

JAAAA (19 x uitgekomen)

jullie rijden over de snelweg (gwn met de auto:P.. niet doordenken:P) richting berlijn.. jij: moet ik niet eerst me spullen bij jouww thuis zetten dan.. georg: neej want daar slapen we toch niet.. jij: hahahaha nu heb ik een antwoord.. georg kijkt je een beetje vaag aan en zegt dan: óhóóó jij bent egt erg:P (K) love ya!! jij: jaa srry sgat maar je weet hoe ik ben.. georg: jaa nieuwschierig:P... jij: jep jep;)goewd hea(A)...

mjaah jullie zijn dus in berlijn.. en hij rijd daar door de straten en stopt dan bij het Swissotel hotel :D jij, ok... jullie parkeren de auto en lopen naar binnen.. georg gaat naar de man achter de balie en chekt in terwijl jij ff om je heen kijkt enzoww:D t is egt een mooi hotel:D... georg: kom je sgat.. jij: jaaa:D lieffurt!:D ... maar op dat moment hoor je allemaal geroep enzoww.. je kijkt om en ziet tom bill en gustav aankomen lopen... georg: haha ok nouww we zijn dus niet alleen.. jij: neej indd maar dat was volgens mij wel de bedoeling .. georg: sgat je vind t toch niet erg hea.. jij: neej joh haha t zijn inmiddels ook vrienden van me.. georg: jaa we gaan samen gwn verder dingen doen maar zij wilde ook naar berlijn... en aangezien dit t beste hotel hier is.. zijn ze ook hier heen gekomen mjaah..... tom: eeeeyyy mensen zijn jullie er ook *knipoog naar georg*.. jij kijkt eerst naar tom en dan naar georg en zegt dan: jaa we zijn er ook... bill: gezelliejj:D:D *ook knipoog naar georg*... jij had best wel door dat er iets aan de hand was.. mjaah..

jullie zeiden tom bill en gustav gedag omdat jullie naar jullie kamer gingen... de kamer was echt perfect en heel mooi ingericht (kijk op internet maar fotows van t hotel:P) je keek rond en t had een world pool en alles:D je floog georg om zn nek en zei: tanx schat:D HZVVJ!!!... georg: jaa ik houww ook van jouww hoor sgat...:D ik hoop dat we t hier gezelliej gaan hebben.. jij: ckerrr wel;).. georg: oeoe ok dan hahaha:P... mjaaah ff alle gekheid op een stokje (omg egt NIET iets voor georg om te zeggen maar ok:P) zullen we gaan eten:D .. jij: jaa is goewd:D:D... georg: owkeej dan mooooi zow.. nouww laat je spullen staan ik weet een heel leuwk restaurant in de stad:D .. jullie gaan er lopent heen.. en hebben nog ff lol om iemand die er stom dronken met een boom probeert te dansen:p.... als jullie bij t restaurant zijn bestellen jullie eten en hebben jullie egt een hele leuwke avond!!:D..

als jullie klaar zijn met eten gaan jullie terug naar t hotel.. en zien dat tom bill en gustav er ook net aankomen.. bill: eeuuyy wat gaan jullie vanaaf doen dan ....?? georg: nouww eigenlijk nog nix.. tom: lkkr saaai dan:p.. gaaan jullie met ons mee..?? georg: waar gaan jullie heen dan ..?? bill: naar de bios!! yeah!!:P:"D georg: sgat zullen we meegaan... jij: jaa joh wrm niet :D welke film gaan we daaann??.. bill: 10.000 bc!! cool hea:D .. jij: haha jaaa mááánn!!:P tom: ok nouww dan zien we jullie over 30 min weer beneden :D.. en dan gaan we lopent want de bios is om de hoek.. okaaaaayyy;):D ... jij en georg: jaa is goewd:D ..

jullie lopen naar boven om ff te w8en op de rest en elkaar te vervelen:p .. als jullie boven zijn gaat georg op bed liggen en doet zijn armen open richting jouw... en zegt kom je nog ff bij me liggen dan ..?:D jij: jaa joh wrm niet ;).. en je gaat naast m liggen.. hij doet zijn armen om je heen en houd je stevig vast... je kijkt omhoog en je kijkt m recht in zijn groengrijze ogen.. je komt met jouw hoofd steeds dichter bij zijn hoofd.. hij trekt je naar zich toe (voor zover t nog kan:P).. jouw lippen raken die van hem aan.. zijn mond gaat open .. die van jouww ook en je voelt zijn tong tegen die van jouww.. je bijt zangtjes in zn lip.. en hij kijkt je verlekkert aan.. en hij zoent je nog een x :D... je kan niet beschrijven wat voor gevoel je hebt als hij je zoent.. het lijkt net of je op een wolk zit die over de zee gaat.. zodat je het frise windje voelt.. en je de zonneschijn op je gezigt hebt:).. (ok genoeg info:P) maar als jullie een beetje uitgezoent en geknuffelt zijn kijk je op de klok en zie je dat er al een half uur voorbij is..:P jij: sgat we moeten denk ik maar weer eens naar beneden.. georg: *kreun* nee wil nog niet;):P... jij: maar we moeten :p haha... je staat op en pakt zn hand en trekt m omhoog:p... hij staat nu voor je en zoent je weer.. jij: nouww we moeten nu wel egt gaan:p.. georg: ok ok ok rustig maar hoor:p... jij: ja ja kom nouww maaar:p... jullie lopen samen naar beneden en zien dat de rest er al staat... jij: hoooiii... bill tom en gustav: hallooww!!:p tom: zoww zijn jullie er eindelijk;) haha.. duurde wel ff hea.. jij: ja ja .. kom nouww maar..

jullie zijn naar de bios geweest en hebben t heel gezelliejj gehad.. jullie lopen met zn alle terug en praten nog ff na over de film enzoww.. en wat allemaal niet klopte zoals dat een bepaalt ras niet met de andere konden praten omdat de andere engels praatuh.. maar toen kwamen ze bij een negerstam en die praate opeens wel engels:S:P mjaaah:p haha nouww jullie kwamen in t hotel en zeiden elkaar gedag en gingen allemaal naar jullie kamer..

op de hotelkamer!... jullie kleden je om.. en frissen jezelf ook een beetje op.. en gaan dan in bed liggen.. je gaat tegen georg aanliggen.. jij: georg..?? georg: jaa.. jij: waar wil je later gaan wonen..? georg: goeie vraag haha ik denk in magdeburg:D.. is ook beter voor onze kinderen enzoww... je draait je om en kijkt m aan.. jij: onze kinderen:P:).. georg: jaa toch.. ik zie mezelf wel oud met jouww worden.. jij niet dan ..?? jij: jaa tuurlijk maar ik wist niet dat je er zoww over d8:D ... je geeft m een kus en je draait je weer om.. je denkt over de dingen na die net gezegt waren.. georg zouww denk ik wel een goeie vader zijn denk je bij jezelf.. en je valt in slaap..

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?