1) Your miserable life with nobody who loves you.. right? (TH)

De quiz gaat om te beginnen over 2 meisjes.. De ene keer is het de POV van de een, en de andere keer van de ander. Je namen zijn: Amy en Joy. Het verhaal begint met Amy, en later komt Joy er ook in voor. Jullie zijn beide 16.

De quiz is btw voor Tom én Bill lovers :)

Mogelijke uitkomsten

The beginning.. (16 x uitgekomen)

Amy pov:

Je checkt nog een laatste keer of je haar goed zit en loopt dan de badkamer uit. Vandaag is de dag dat je, je moeders vriend gaat ontmoeten. Je ouders zijn over een paar maanden vier jaar gescheiden en dit is, zover jij weet, de eerste relatie van je moeder sinds die tijd. En zoals het er naar uit ziet is het aardig serieus, want haar vriend komt twee weken bij jullie inwonen. Gewoon om te kijken hoe het gaat.

Je sluit de deur van de badkamer en loopt zachtjes naar beneden. Je bent best wel zenuwachtig, je hebt hem ten slotte nog nooit eerder gezien, maar hebt jezelf voor genomen om dat niet te laten merken. Of althans te proberen.. Je loopt door de gang maar struikelt dan over iets heen. “GVD! Rotkat!” Je wrijft een keer over je knie en geeft Snoopy (je kat) een dodelijke blik. Niet dat het helpt, want ze kijkt alleen maar heel onschuldig omhoog. Je schiet in de lach van haar gezicht en tilt haar op. Je doet langzaam met je andere hand de keukendeur open. Als je binnenkomt zie je een man samen met je moeder staan. Hij lijkt je op zich wel aardig. Je loopt richting de man en stelt je voor. “Hoi, ik ben Amy.” Je schudt hem de hand en hij geeft je een vriendelijke blik. “Ik ben David.” Je schenkt hem een glimlach terug en kijkt naar je moeder, die tevreden knikt. “Breng jij even het dienblad naar binnen lieverd?” Je knikt en pakt het dienblad van het aanrecht, vervolgens loop je naar de woonkamer en zet het dienblad op de zwarte salontafel. “Mam, is het goed als ik even op de computer ga?” Je kijkt je moeder aan en ziet haar knikken. Vervolgens loop je de opkamer op richting het kantoor.

Je drukt de computer aan, klikt eerst op Windows media player en zet je muziek aan. ‘Even kijken wie er allemaal online zijn..’ denk je. Meteen opent er een pagina met iemand die tegen je praat.

Joy ♥ talk shit says:
Hii ^^
Amy (F) f-you says:
Eey ^^
Joy ♥ talk shit says:
Hoe is t?
Amy (F) f-you says:
Gaat mj?
Joy ♥ talk shit says:
ook, hoe is die vriend van je moeder?
Amy (F) f-you says:
Wel aardig.. Anders ff bellen?
Joy ♥ talk shit says:
S goed..

Je sluit msn af en pakt de huistelefoon, vervolgens toets je het nummer in van Joy. “Hallo” Hoor je aan de andere kant van de lijn. Het is haar vader. “Hee, met Amy..” “Ja, ik zal Joy even roepen” Onderbreekt hij je. Je moet wel lachen, jij en Joy bellen tegenwoordig ook zo vaak. “Met Joy!” Hoor je plots aan de andere kant van de lijn. Zeer optimistisch.. “En van waar zo’n enthousiasme? Heb je zo’n zin weer in school?” Je hoort Joy aan de andere kant lachen. Al vanaf het begin van de zomervakantie zitten jullie er tegen op om weer naar school te gaan. Nu hebben jullie nog één maand vrij. Jullie kletsen nog even en na ongeveer een half uur hangen jullie op. Het is al best laat, dus je besluit om nog even naar je moeder en David te gaan om gedag te zeggen en dan vast naar boven te gaan. Als je hun gedag hebt gezegd loop je de trap op richting je kamer. Daar pak je de nodige toiletspullen en je pyjama. Vervolgens loop je richting de badkamer en deponeert je spullen op de wc-deksel die naast de douche staat. Je plaatst een cd in de speler en drukt op ‘play’. Meteen komen de eerste noten van ‘System of a down’ uit de speaker en kleedt je, je uit. Je zet de kraan aan en gaat onder het lauwe water staan. Je staat meestal wel ongeveer een half uur of soms zelfs een uur onder de douche, wat je moeder niet zo fijn vind. Maar je vind het zo heerlijk om even een lekkere warme douche te nemen. Even rustig na kunnen denken, geen gezeur aan je hoofd en geen last van die irritante telefoontjes die je de laatste tijd krijgt. Maar bij de gedachte daaraan gaat het al fout. Je hebt meteen weer dat angstige gevoel in je hoofd en begint weer te piekeren, terwijl je ondertussen je haar wast. Je zet de kraan iets warmer en probeert de vreselijke gedachtes uit je hoofd te wissen. Maar tevergeefs. Het blijft maar aan je knagen, wat moet je doen? Waar moet je heen? Moet je het iemand vertellen? Maar wie kan je vertrouwen? Vertrouw je überhaupt wel iemand? Je word helemaal gek van de gedachtes en gaat zachtjes in de douchecabine zitten. Je voelt tranen over je wangen glijden en je hoofd voelt zwaar. Je begint een beetje te hyperventileren en al snel zakt je hoofd tegen de douchedeur aan. Je hebt moeite om je ogen open te houden en al snel word alles zwart voor je ogen..

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?