Welke Big Brother deelnemer 2006 ben jij?

Heb jij ook naar Big Brother 2006 gekeken?
Wil je ook wel weten op wie jij lijkt??
Doe deze test!

Mogelijke uitkomsten

Micheline (1 x uitgekomen)

Jij bent Micheline! Je hebt een relatie, en je bent lief. Je kan ook erg kattig zijn, en als je chagrijnig bent, ben je ook echt chagrijnig!!

Semih (0 x uitgekomen)

Jij bent Semih! Je houdt erg van je eigen cultuur en geloof, en durft er ook voor uit te komen! Je hebt een relatie, maar ook in je eentje kom je goed af.

Egbert (0 x uitgekomen)

Jij bent typisch Egbert! Je neemt geen omweg voor een glaasje drank, en houdt er ook wel van om lekker te feesten! Maar toch ben je erg beschermend, en ben je niet op je mondje gevallen!

Marcia (3 x uitgekomen)

Marcia is als ze in de gaten gehouden word braaf, maar heeft ook een eigen mening. Als er geen oppas meer is gaat ze helemaal los!

Tijn (6 x uitgekomen)

Tijn spreekt zichzelf vaak tegen. Hij valt op oudere vrouwen, maar flirt er ook rustig op los met andere vrouwen. Tijn gaat geen conflict uit de weg, maar kan hier ook dagen over door blijven zeuren.

Rik (0 x uitgekomen)

Rik is een 'kleeeein beetje homó' maar dat maakt helemaal niets uit. Hij houdt van tutten en kapt graag iedereens haren. Als Rik iemand niet aardig vind, laat hij dat duidelijk merken. Rik is erg grappig.

Marlies (0 x uitgekomen)

Marlies is groot, en wordt ook erg vaak voor travestiet uitgemaakt. Als iemand anders met haar praat kan ze makkelijk van mening veranderen. Ze is erg geniepig, en wil iedereen wel in een val luizen.

Janine (5 x uitgekomen)

Janine is niet op haar mondje gevallen! Ze durft iedereen overal op aan te spreken, maar toch heeft ze ook een gevoelige kant. Als ze ergens alleen voor staat, geeft ze toch snel op!

Monique (2 x uitgekomen)

Monique heeft blond haar, en is altijd vrolijk. Bijna altijd dan.. Als iets tegen zit, kan ze snel chagrijnig gaan zitten doen. Ze is happy met haar gezinnetje! Als ze een keer boos is, heeft ze het hart wel op de tong.

Sabrina (7 x uitgekomen)

Sabrina heeft net als haar zus Monique blond haar, is vaak vrolijk en ze is niet al te slim. Het is een sterke vrouw, maar als ze een emotionele beslissing moet nemen, is het ook erg emotioneel.

Marcel (1 x uitgekomen)

Marcel houdt van witte wijn. Hij is erg beschermend naar andere mensen toe, maar probeert toch ook weer erg stoer te zijn.

Etienne (0 x uitgekomen)

Etienne weet niet wat hij wil. Een vriendin of toch maar een vriend? Als hij iemand op het oog heeft gaat hij daar meestal wel voor. Kijk maar naar Etienne en Sabrina.

Hilde (3 x uitgekomen)

Hilde is niet echt gezond bezig. Ze is heeft meestal een andere mening dan andere mensen, en kan daar ook duidelijk voor uitkomen. Als ze iemand niet mag pest ze die ook graag. Kijk maar naar Hilde en Monique!

Milica (1 x uitgekomen)

Milica is het liefste stil. Ze komt beter uit de voeten met een groep mensen die ze beter kent. Als ze iemand leuk vindt, laat ze dat niet merken. Zo wist ook Jeroen niet, dat Milica hem toch wel een beetje leuk vond. Milica is erg stil, maar toch erg lief en vrolijk.

Jeroen (4 x uitgekomen)

Jeroen is de overwinnaar! Hij is erg direct, maar heeft ook een luisterend oor. Als hij een meningsverschil heeft met iemand die hij mag, wil hij dat het liefste meteen oplossen. Hij sport op hoog niveau. Gefeliciteerd! Jij bent Jeroen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Tomkitty

    Janine

    1 decennium geleden
  • Coolkdk

    De eerste die Micheline is ben ikkkeee

    1 decennium geleden
  • Judithh

    Hilde, nou dat vind ik nou helemaaaaaal niet op mij lijken.

    1 decennium geleden
  • ez

    Sabrina

    Sabrina heeft net als haar zus Monique blond haar, is vaak vrolijk en ze is niet al te slim. Het is een sterke vrouw, maar als ze een emotionele beslissing moet nemen, is het ook erg emotioneel.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?