You singer of a famous band with TH 8

.....Just make it (cool)

Mogelijke uitkomsten

Dirty Tom, Dirty Ashley and Dirty You (26 x uitgekomen)

De camera man laat weten dat het over is en stopt met draaien en gaat naar de kantine. Hmmm, ik heb ook trek jonge! zeg je. Tom trekt zijn wenkbrouw omhoog. Wat?! vraag je. Dat je lekker bent, zegt Tom lachend en staat op. Ok, spoel terug wtf zie die? denk je. Bill kijkt Tom boos na en Tom loopt met zn weide broek naar de cameraman toe. *verzin je zelf maar persoon :P* Begint een gesprek met je en je let niet meer op Tom. Gustav begint ineens keihard te lachen en je kijkt hem verward aan. Wat is er? Gustav wijst achter je en je ziet Tom met een ijsje in zijn handen, nouja het ijs zit op zen gezicht en het hoorntje houd hij in zn handen. Waaaaaatt?! zegt Tom. Dat je als een baby eet zegt Bill ongeneerd.
Ashley's POV
Schwein zeg je lachend. Tom eist ein Schwein! XD Wat zij je daar? zegt Tom verondwaardigd, hij pakt een bus slagroom vn d kantinerand en richt hem op jou, Je ogen worden groot, maar je wil ook weer geen watje zen dus je zegt Tom eist ein schwein en zet het tegelijkertijd op een rennen. Tom komt je achterna, Hij is behoorlijk snel je kijkt achterom en je ziet dat Tom behoorlijk in de buurt komt, hetzelfde moment voel je een botsing van voren en je valt op de grond. Je ziet dat Tom je heeft ingehaald en je kijkt omhoog en kijkt recht in het gezicht vn Tom. Komt ie! zegt ie en hij spuit je helemaal onder de slagroom..Aaaaahh gaaaatsiee! je haalt de slagroom van je wang en smeert het op Tom's gezicht. Heee gatver roept ie..Moest dat nou?! Jaaa! zeg je lachend, je staat op en je hele lichaam zit onder de slagroom. Nou ik ga douchen dus![ ze hebben daar een douche :P ] Das inderdaad nodig ja! zegt Charlotte. Je loopt der voorbij en geeft der nog een klapje in der gezicht met slagroom, Ghehe raak zeg je lachend.
weer jezelf
Je haalt de slagroom met je hand van je gezicht af, En je bestelt een ijsje, Bill komt naast je staan en besteld ook een ijsje. Als jullie je ijsje krijgen gaan jullie weer op de bank zitten. Je zakt achterover en je begint het ijsje te likken. Bill doet het zelfde en kijkt de hele tijd stiekem naar je. Je raakt er zo door afgeleid dat je je ijsje laat vallen. AAH FUCK! roep je. Bill schrikt op en je zit onder het ijs. Ik haal wel een doekje zegt hij behulpzaam.Is goed, zeg je dankbaar. Bill loopt weg en Tom komt nu naast je zitten. Je voelt iets nats dat over je arm heen gaat, je kijkt opzij en Tom trekt net zn tong naar binnen. WTF doe je?! vraag je lachend. Tom kijkt je chill aan.. Jou schoonlikken, zegt hij net als Bill terug komt met een doekje. Bill trekt zen wenkbrauw op en kijkt naar Tom daarna draait hij zijn hoofd naar jou. Het ijsje zit precies op je décolte [XD] Bill word rood en je begint te lachen doe maar gwn horr :P ik bijt niet ! Bill komt dichterbij en je maakt een Raawrr geluid en je maakt een haal beweging maar ik zij niet dat ik niet krab. Bill deinst achteruit en je moet weer lachen, Ok kom maar ik doe ECHT niks meer :P Bill komt weer dichterbij en maakt het schoon. Op dat moment komt Ashley binnen met haar haar in een handdoek gewikkeld , Hoee sexy sexy horr zegt ze en ze loopt langs Tom en geeft hem een tik op zen pet. Waar zijn Sarah Georg enzo?! ooh die, zegt Tom die gingen een "wandeling" maken *wenkbrauwwiebel* je grijnst. We kunnen het wel met mekaar vinden hea zegt Bill, ik dacht echt dat jullie van die hoertjes waren ^^! Ghehe zijn we dus niet :P! zeg je maar een van ons wél, en je wijst naar Ashley. MOND HOUDEN JÍJ! en Ashley gooit een kussen naar je hoofd. Bill lacht en zegt , Nee maar ff back to the point :P Ik wou vragen of jullie mee wilden op onze tour?

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • MrsDevillina

    Heey Charlotte
    egt super zijn ze allemaal
    plaese maak er nog een paar
    please!!!!!!!!!!!!!!!!
    kussssssss Do
    XXTHXXXXHPXX

    1 decennium geleden
  • Richelle1

    haha zien ze er uit als hoertjes?? hha

    1 decennium geleden
  • BillLuv

    NEXT

    1 decennium geleden
  • sorbetijsje

    Nátúúrlijk wil je mee :D enn VERDEEERR!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?