Waarom ben jij nog single??

Je bent jong, niet slecht om naar te kijken en je vraagt je af waarom al je vriendinnen al een lief hebben en ji nog niet.Doe mijn quizlet en ontdek waarom jij nog single bent!

Mogelijke uitkomsten

Je bent gelukkig op je eentje. (20 x uitgekomen)

Het is voor jou helemaal neit moeilijkom een vriendje te vinden , integendeel zelfs.Maar momenteel wil je gewoon geen relatie. Je bent blij met het leventje dat je leidt als singleen je houdt van je vrijheid!Je hebt geen zin

Je bent te kieskeurig ! (115 x uitgekomen)

Jij hebt veel date's ,maar geen enkele date draait uit tot een serieuze relatie.Je hebt op elke jongen wel iets aan te wijzen en je bent ondertussen al eeuwen op zoek naar dé pérfecte jongen.Heloos moet je in een relatie altijd wel compromissen sluiten.Niemand is perfect,ook jij niet!Wie weet hoe leuk die ene jongen is als je hem een kans geeft.

je bent te hard op zoek! (23 x uitgekomen)

Je bent wanhopig op zoek naar de liefde met de grote L,en je zet jezelf daar bij heel hard onder druk.Dat is de reden waarom je geen lief hebt.Pak de zaken iets rustiger aan,en wacht af.Concentreer je niet te hardop het vinden van een LOVEr,maar geniet van je leven.Voor je het weet zal de jongen van je dromen voor je neus staan!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Blippy

    Ik ben zelf een jongen

    1 decennium geleden
  • Winterkill

    Kan er niks aan doen dat ik kieskeurig ben xD

    1 decennium geleden
  • Karube

    Te kieskeurig
    Jaaa ;D
    Alleen een Iron Maiden fan met lang donker haar en donkere ogen die basgitaar speelt en Dave Murray de beste gitarist van de wereld vind zie ik wel zitten. ^^

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    ehh ik wil wel een vriendje maar ze willen mij niet want kben lelijjk!!! :( :(( :@

    1 decennium geleden
  • Astrale

    Ik ben niet goed heur.

    ;(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?