Wat voor een huisdier past bij jou?

Heb jij zin en tijd voor een huisdier, en wordt het dan een vis of een paard? Kijk voor wat voor een huisdier jij het meest geschikt bent!

Mogelijke uitkomsten

Paard (1 x uitgekomen)

Jij bent helemaal weg pan dieren en je kan ook veel tijd aan ze besteden. Een paard is wat voor jou! Je kunt er veel mee doen en je vind het helemaal niet vervelend om de stal schoon te houden ofzo!

stoere hond (3 x uitgekomen)

Jij hebt ook veel tijd voor je huisdier en je ziet hem vooral als een echte kameraad, je bent niet bang voor grote tanden of grommende, grote beesten. Je vind het niet erg om je hond uit te laten en je geniet ervan als je met hem speelt. Een wat grotere stoere hond is wat voor jou! Denk aan een Ierse Wolfshond, een Mechelse herder of een Duitse herder.

Klein,schattig hondje (9 x uitgekomen)

Jij hebt iets minder tijd voor je huisdier en je woont in de stad. Je uiterlijk is belangrijk voor je en je wilt je hondje graag naast je hebben lopen. Een chihuahua, een tackeltje of een ander knuffelig hondje is wat voor jou! (Als hij dat gekef heeft afgeleerd dan.)

Kat (2 x uitgekomen)

Jij houd van luieren en knuffelen, een dikke bol vacht vind naast je op de bank vind je dan ook helemaal het einde! Jij vind een lolletje of zijn keer ook wel leuk en je bent overdag meestal weg. Dit kan een kat prima hebben!

Vogel (0 x uitgekomen)

Jij vind je dier vooral leuk om naar te kijken. Zet de kooi lekker op je kamer niks is een vrolijkere wekker dan een tjirpend vogeltje! Laat je vogel vaak genoeg uit de kooi en ook hij word een lief huisdier! Als je geld en ruimte genoeg hebt is een papegaat ook heel gaaf! Jij bent grappig en melig en daar past een papegaai goed bij!:D

Konijn, hamster, of een andere knager (1 x uitgekomen)

Jij houd van zachte diertjes maar je vind een hond of kat toch iets teveel werk. Een konijn kan zijn hok ook goed vuil maken maar is toch heel lief en een hamster of een ratje past ook mooi op je kamer!

Vissen (0 x uitgekomen)

Jij bent niet zo'n groot dierenmaf. Volgends jou is het allemaal te veel werk en horen dieren gewoon waar ze nu zijn. Geen enorme kooien die je schoon moet maken, nee gewoon een beetje visvoer in de bak gooien en een keer per week schoonmaken vind jij werk genoeg.

De hele dierentuin (2 x uitgekomen)

Jij ben 100% dierenmaf! Op een mier gaan staan vind jij al zielig en voor jou de hele dierentuin in huis! Je bent heel vegetaries en je eet verder alleen maar biologische groenten en fruit! Voor jou heeeeeeel veel huisdieren!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Raptorbrian

    jeeeeeej! een hele dierentuin!
    ik hou van dieren maar ik ben alleen geen vegetariër

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?