Ben jij nuchter? ( niks met alchol te maken)

Ben jij nuchter quiz het hier........

Mogelijke uitkomsten

niet van deze wereld (10 x uitgekomen)

Eh hallo? ben je daar nog of zweef je alweer ergens op een wolkje? Het zou niet voor het eerst zijn, want jiij hebt een rijke fantasie en je staat open voor alles. Van theorien over graancirkels tot rondspokende geesten in je kamer. Je leeft heel intens en laat alle emoties keihard op je afkomen. Soms lijkt het erop dat je het contact met de werkelijkheid een beetje kwijt bent, zo kun je opgaan in de fantasie en emoties. Probeer alles wat meer te relativeren. Vooral in de liefde helpt het als je de dingen wat nuchterder bekijkt!

Tikje zweverig (52 x uitgekomen)

Oke jij bent een zweverig typje. Je gaat niet zover dat je in een fantasie leeft, maar je hebt wel de neiging om de dingen een beetje troebel te zien. Als je liefdesverdriet hebt, denk je echt dat het nooit meer over gaat en als het einde van de wereld word voorspeld, blijf jij voor de zekerheid in de buurt van de schuilkuilder. Daar is op zich niets mis mee, zolang je maar niet doorslaat. Blijf je ook een beetje nuchter.

Lekker realistisch (35 x uitgekomen)

Jij staat met je beiden benen op de grond. Je zit goed in je vel en laat je niet zo snel meeslepen met emoties. Natuurlijk heb je wel eens momenten dat jouw wereld even helemaal in dreigt te storten, maar je bent goed in relativeren. Daarom weet je dat het maar iets tijdelijk is. Je geloofd eigenlijk niet in zweverige dingen, maar je staat er wel voor open.

Supernuchter (61 x uitgekomen)

Wat je niet kunt zien, bestaat volgens jou niet. Een gebroken hart wordt alltijd wel weer gelijmd. En geen enkele blunder of personelijke tragedie is zo erg dat je er niet om kunt lachen. Jij bent supernuchter en daardoor zijn er maar weinig dingen waar over jij je echt druk over maakt. Terwijl anderen anderen s´nachts liegen te piekeren, draai jij nog eens lekker om. Jouw nuchterheid is een jaloersmakende eigenschaP! toch zou het ook leuk zijn als je af en toe een beetje meer kon dromen of fantasie wat meer zou laten werken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • serena101

    Niet van deze wereld.
    Nah, dat valt wel mee, hoor.
    Ik geloof heilig in het bovennatuurlijke en ik sta open voor zulke dingen, maar ik geloof niet in aliens, want stel: ze bestaan. Dan moesten we toch al iets ondekt hebben?

    9 jaar geleden
  • Springsteen

    Super nuchter.
    Dat zeggen mensen ook wel tegen me. (:
    Maar soms lig ik wel te piekeren, of te dromen, hoor.

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    Super nuchter Jip that's me!!
    wel een leuke quiz!(Y)

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    zupah nuchter(cool)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Lekker realistisch;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?