A Special wish with Tokiohotel 1

het gaat over 2 zusjes; Jacqueline en Iris.
Je merkt vanzelf waar het over gaat in de serie, maar hier even de gegevens.

Naam: Jaqcueline
Bijnaam: Jacq
Leeftijd: 17
Zusje: Iris
Woonsituatie: bij haar moeder

Naam: Iris
Bijnaam: heeft ze niet
Leeftijd: 16
Zus: Jacq
Woonsituatie: woont op zichzelf.

Mogelijke uitkomsten

the story beginss... (23 x uitgekomen)

[Het begin]
[Iris POV]
Je was een beetje aan het zappen toen de bel ging. Je liep naar de deur en deed open. “haaaaaj!!!”zeiden 4 blije gezichten tegelijk. “haaaj!!!”zei je blij terug. “komt u allen binnen”lachte je. Tom, Bill, Gustav en Georg liepen naar binnen en ploften op de bank. Je pakte een fles cola en 5 glazen. Daarna zette je het neer en plofte naast Tom op de bank. “ik heb 2 films uitgezocht, dus jullie kunnen kiezen”grijnsde je. Het waren 2 horror films. Jou leken ze best eng, maar dan had je een excuus om tegen Tom aan te kruipen^^ . Bill wilde net de film erin doen toen de bel ging. Gelukkig was de film nog niet gestart!.

[Jacq POV]
Je zat achter je pc wat sites te bezoeken, tot opeens je deur open ging
Het was je moeder ze zag er boos uit, je zette de laptop uit en keek je moeder aan, ja hoor daar was de eerste klap al in je gezicht, zachtjes begin je te snikken. Daar was de 2e klap je viel op de grond, je stond op. “NU IS HET GENOEG!”gilde je boos. Je moeder sloeg je weer, snel pakte je, je tas en je Gustav posters en rende huilend richting je zusje.

[Bill POV]
de bel ging, snel liep je naar de deur. Je zag een huilend meisje bij de deur staan met een tas in haar hand. Snel riep je Iris. Iris kwam aangerend. “OMG! Jacq wat is er gebeurd?”vroeg ze verbaasd. Je hoorde ze een beetje fluisteren. Waar hadden ze het over?!

[Jacq POV]
nou pas zie je Bill staan. Is dit echt of is het een droom? “Iris, is dat Bill echt?!”vroeg je geschrokken aan haar. “ja dat is Bill echt, en als je mee de kamer in komt zie je de rest ook”grijnsde ze. OMG! Sinds wanneer kende zij hun? “kom je mee?”vroeg Iris aan je. Je liep achter haar naar binnen en ging naast de jongens zitten. Toen je Gustav zag kreeg je toch even een glimlach op je gezicht. Maar meteen keek je weer verdrietig weg. Gustav kwam voor je op zijn knieën zitten en keek je lief aan. “wat is er gebeurd, meisje?”vroeg hij lief. Je begon het verhaal te vertellen en begon te huilen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Kwak

    Ooh, die is lieff! Snel verder gaan hoor :)

    1 decennium geleden
  • barbara

    ik wil meer lezen alleen nu zit ik met vragen waarom woont het jongste zusje al opzichzelf en de oudste bij moeder? hoe kan ze th al?

    1 decennium geleden
  • mel1love2gus

    snel weitah girl
    zeg me als die klaar is
    kusjes melanie

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Ciao meissie!
    Oeh, sexy hoor!
    Snel verder (flower)
    xx

    1 decennium geleden
  • Shebaatje

    Ohhh...!! super verhaal ik gaa hem zeker volgen (flower) en nu snel verderrrrrrrrrrr!!

    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?