Welk vakantieland past bij jou?

Misschien hou je van warmte? of toch van koud? Hier kom je het te weten!!! Doe deze QUIZ!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Brazilie (21 x uitgekomen)

Je houdt van warmte en van de Atlantische Oceaan. En van de grote voetbalster Ronaldinho (ook al ben je een meisje). Jij hoort bij Brazilie!!!

Alaska (4 x uitgekomen)

Jij houdt van koudheid en wintersport. Iedereen wil jou zien skieeen over de bergen. Alaska is misscien jou droomland ga maar plannen maken!! Jij hoort bij Alaska.

Kenia (9 x uitgekomen)

Jij houdt van warmte en wildernis. Je bezoekt de wildernis in de Serengeti met leeuwen,buffels,zebra,s,en nog heel wat. Oerwoud en stik warmte kun jij wel tegen. Jij hoort bij Kenia!!

Frankrijk (2 x uitgekomen)

Jij houdt van koudheid en warmte. Jij raast over de Alpen met je ski,s. En je houdt van warmte op de camping,s (die zijn er veel) Jij hoort bij Frankrijk!!

Australie (3 x uitgekomen)

Jij houdt van warmte en woestijn. Jij rijdt op paarden in de Victoriawoestijn. Er leven veel slangen maar daar ben je niet bang voor. En ook krokodillen(maar daar ben je ook niet bang voor) Jij hoort bij Australie!!

Rusland (0 x uitgekomen)

Jij houdt van koudheid en rare dansjes. Ze doen er veel gekke dansjes maar dat is wel knap. Probeer dat maar eens na te doen. Er leven Ijsberen "Grrr" dat grommen ze. Jij hoort bij Rusland!!

China (10 x uitgekomen)

Jij houdt van warmte en spleet ogen. Dat is wel grappig, heb jij dat ook? Je vindt feesten met de draak leuk nietwaar? Soms kan het er ook koud zijn. Jij hoort bij China!!

Antartica (0 x uitgekomen)

Jij houdt van extreme koudheid en pinguins. Dat zijn grappige dieren. Het is er moeilijk om te overleven in extreme koudheid en sneeuwstormen. Heb je een goede keuze gemaakt? Dan hoor jij bij Antartica!!

Mexico (0 x uitgekomen)

Jij houdt van warmte en sombrero. Jij vindt samba muziek leuk. Jij houdt van veel regenwoud. Waar je mooie ara,s kunt zien vliegen. Ga maar alvast boeken voor een reis. Jij hoort bij Mexico!!

Verenigde Staten (17 x uitgekomen)

Jij houdt van warmte en koudheid. Je houdt van het vrijheidsbeeld in de grote stad New York. Je houdt van grote steden. Maar aan de andere kant hou je van wintersport. Jij hoort bij de Verenigde Staten!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Magnum

    VS

    1 decennium geleden
  • Kaatiewaatie

    de VS XD

    1 decennium geleden
  • karategirl

    China..:P
    daar wil ik egt een x heen ook..:P
    lol..
    maar ik heb geen spleet ogen..!!:P

    1 decennium geleden
  • karategirl

    China..:P
    daar wil ik egt een x heen ook..:P
    lol..
    maar ik heb geen spleet ogen..!!:P

    1 decennium geleden
  • diane

    china.. Haha:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?