laat JIJ je makkelijk inpakken?

Iedereen heeft een ruggengraat, maar gebruik jij hem ook? Test hier hoe zwak of sterk je bent als mensen je proberen over te halen.

Mogelijke uitkomsten

ijsprinses (18 x uitgekomen)

Complimentjes, mooie praatjes, gejengel of chantage. Het maakt allemaal niet uit wat mensen proberen. Als jij iets NIET wilt, doe je het ook niet. Jij blijft lkeer trouw aan jezelf. Iets minder wantrouwig mag trouwens wel. Sommigen mensen ménen het als ze je een complimentje geven en niet iedereen is er alltijd op uit om je te belazeren. Echt waar.

supersoftie (14 x uitgekomen)

Hé supersoftie, jij laat je wel erg vaak inpakken en ondersneeuwen. Jouw ´nee´ klinkt maar zwak en is heel makkelik te veranderen in een ´ja´. Bij jou kunnen mensen hun eigen zin doordrijven of juw mening voor het gemak compleet veranderen. Zelfs als ze dat niet willen, nodig je ze bijna uit om dat te doen. Je mag best een beetje meer voor jezelf opkomen!

stevige ruggengraat (55 x uitgekomen)

jouw vrienden weten wat ze aan je hebben en vreemden komen daar ook snel genoeg achter. Jouw mening is er eentje om rekening mee te houden. Je laat je dus niet makkelijk inpalmen, maar je bent ook weer niet zo´n iglo dat je nooit overstag gaat. Zelfs de meest onhandige versierder kan jou op zijn minst een glimlach ontlokken als hij zijn best doet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Nitori

    Stevige Ruggengraat :3

    1 decennium geleden
  • LUCKYSTRIKE

    ijsprinses.
    dat valt wel mee ;P
    ik doe alleen niks waar ik GEEN zin in heb

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    stevig!(cool)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Stevige ruggengraat^.

    1 decennium geleden
  • Orelinde

    stevig ruggengraat
    leuk, uit de joepie he?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?