In welk land moest jij geboren worden?

In welk land had jij eigenlijk geboren moeten worden? Test het hier.

Mogelijke uitkomsten

Rusland (50 x uitgekomen)

Jij had beter in Rusland geboren kunnen worden. Jij houd van niet te warme zomers, maar toch warm genoeg om leuke dingen te kunnen doen. Je houd van (redelijk) koude winters met veel sneeuw en de gezellige sfeer van de straten en gebouwen van Moskou en St. Petersburg.

Nederland (10 x uitgekomen)

Jij moest in Nederland geboren worden en de kans is groot dat dat ook zo is. Jij houd van normale temperaturen in de zomer en winter. Niet te koud, niet te warm. Ook hou je van de gezellige Nederlandse cultuur met klompen, kaas en tulpen en de gezellige grachten van Amsterdam.

Frankrijk (152 x uitgekomen)

Jij had in Frankrijk geboren moeten worden. Lekkere stokbroden met Franse kaas eten en rondsnuffelen in dure winkeltjes in Parijs.

Engeland (29 x uitgekomen)

Jij had in Engeland geboren moeten worden. Je vind het heerlijk om Engels te leren en te spreken. Net als de Engelse mensen ben jij (af en toe) en beetje deftig en tuttig.

Duitsland (38 x uitgekomen)

Jij had in Duitsland geboren moeten worden. Jij leert en spreekt het liefst de stoere Duitse taal. Verder hou je veel van de Duitse cultuur en de Duitse steden.

Verenigde staten (28 x uitgekomen)

Jij had ergens in de verenigde staten geboren moeten worden. Jij houdt van lekker winkelen in New York en je woont graag in een volle stad met veel wolkenkrabbers. Je bent absoluut geen stil type voor op het platteland. Daar voel jij je echt niet thuis.

China (11 x uitgekomen)

Jij had ik China geboren moeten worden. Je eet het liefst Bami en Nasi en houdt ervan om de toerist uit te hangen in Nederland en net te doen alsof je hier niet woont. (België als je daar woont). Je houd van grote wereld bouwwerken zoals de Chinese muur.

Aruba (15 x uitgekomen)

Jij had op Aruba geboren moeten worden. Je houd van warm weer en hebt en hekel aan winter en sneeuw. Lekker de hele dag luieren op een wit zand met een felblauwe zee is wat jij het liefste doet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)

  • GOTOSLEEP

    Rusland:)

    1 decennium geleden
  • AlhenaGemini

    Rusland, jup, er zitten een paar Russen in mijn familie, en 't is mijn favoriete land, maar eigenlijk ben ik Engels
    Leuke Quiz(hoera)

    1 decennium geleden
  • SaarxKuif

    Rusland :D

    1 decennium geleden
  • P1ano

    Frankrijk. Yeah leuk land
    en leuke quiz trouwens

    1 decennium geleden
  • KaTina

    Rusland . Ja duh dat is mijn moederland . Leuk quiz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?