wat voor meisje ben jij?

iedereen heeft wel een soort meisje in zich bijvoorbeeld: een schaduw meisje...dat zou dan een meisje zijn die heel stil is met een beste vriendin die dat duidelijk niet is en die alles zeg wat jij denkt.
als je er achter wil komen wat voor meisje jij bent doe dan snel deze quiz!!!

Mogelijke uitkomsten

schaduwmeisje (80 x uitgekomen)

Jij bent een stil meisje. Maar je hebt wel altiojd heel veel gedachtens...jij kunt ze alleen nooit zeggen want je beste vriendin is je altijd voor want die weet wel wat je denkt. Je hebt geluk met je beste vriendin want ze is super gaaf maar als je zelf eens een keer iets wil zeggen dan moet je het er even er over hebben met je beste vriendin en die snapt het dan echt wel!!!
STA KLAAR VOOR JE EIGEN MENING

stuud (29 x uitgekomen)

Jij bent een stuudje.
Het klinkt misschiem stom maar je mag er echt wel trots op zijn.
Jij haalt meestal goeie cijfers en als dat een keer niet lukt dan maakt het niet uit want de volgende keer wordt het weer een hoog cijfer.
even over de liefde...veel leuke jongens vinden jou leuk. Ze zeggen het misschiem niet maar dat dien ze niet omdat ze onzeker en bang zijn.

stoere madam (155 x uitgekomen)

Jij bent stoer. Je staat altijd klaar voor je eigen mening. Je helpt mensen want dat vind je ook stoer, en je hebt een super smaak kwa kleding. altijd iets sexy's , stoers en iets wat lekker zit.Alle jongens zitten achter je aan...maar wel uit kijken want niet alle jongens zijn zo stoer als je denkt.als het niet goed voelt als je bij een bepaalde jongen bent dan loop je gewoon stoer weg!!!

lange griet (111 x uitgekomen)

jij bent lang mager en BEAUTIFULL!!!
jij bent erg mooi...vinden de jongens ook!!! Jij kan iedereen krijgen die je wil...soms is dat niet zo leuk voor je vriendinnen dus wel uitkijken wie je achterna komt.
Somige mensen kunnen je uitschelden voor hoer ofzo...maar twijfel niet aan jezelf...je weet zelf heel goed dat je dat niet bent dus niet luisteren, ze vinden je leuk..en daarom plagen ze je en als ze je niet leuk vinden dan
weten ze niet wat ze zeggen.
NIET AAN JEZELF TWIJFELEN!!!
jij ben

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Rozehartjes

    Lange griet, maar ik ben meer een schaduwmeisje

    8 jaar geleden
  • Sunspot

    lange griet
    Lang? jaa
    Dun? nee
    Beautiful? NEEEE :(

    x

    1 decennium geleden
  • Odin

    Lange griet, whaha!

    1 decennium geleden
  • TUIGxKOP

    Stoere Madam ofzo [a]

    1 decennium geleden
  • Will

    Lange griet? :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?