Bill...who am I??((1))

dit gaat over een meisje, Fea, ze is 7 jaar, ze is fan van TH iedereen vind het raar omdat ze zo jong is, je woont niet bij je echte ouders je weet wel dat je moeder dood is maar je hebt je vader nooit gekent.


in dit verhaal is Bill 25 en Tomm ok hey en Gustav 26 en Georg 28. doe nu maar hej.

Mogelijke uitkomsten

du bist Bill?? (11 x uitgekomen)

Fea sgiet op!!! roept je 'moeder'.
"maar mama ik?" "niks te maren buiten!!" "maar wat deed ik nu weer?" "niks dat is het juist BUITEN!!" je loopt naar buiten, onderweg kom je Robbe tegen hij is 12 en zit bij jou op school,nog 1 jaar. je loopt naar hem toe, hij ziet dat je hebt gehuild. "Fea?" je kijkt hem aan maar zegt niks. "Fea tisser??" "ma-mama..." maar verder kom je niet want je blijft huilen. "ssst rustig maar" zegt hij en hij neemt je hand "ga je mee met mij dan?" "je knikt en je loopt mee met Robbe naar zijn huis. Als jullie in het huis van Robbe komen is het er supper druk. "GUSTAV!!!" word er geroepen en er komt een jongen met wild zwart haar uit de keuken. "GUSTAV!!" roept hij weer. dan komt er een jongen van de trap afrennen. "wat nou?" bromt hij. "waar is Tom' gibson?" "weet ik dat?"


BILLPOV
"Bill waar is mijn gibson en waar is Robbe?" "gibson I don't know, Robbe buiten" "shit man waarom moest mam zo nodig nog is bevalle?" "weet 'k het" je roept 2x Gustav maar hij weet de gibson van Tom ookn iet liggen. dan heb je door en je ziet Robbe staan met een meisje, donker blond haar, bruine ogen, lijkt best wel op jou. Bill?" "ja?" "dit is Fea" je schrikt Fea?? "Fea? ben jij..."





da wast!!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?